Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Δεν γεννήθηκε ακόμα ο άνθρωπος που θα με απαξιώσει – Έξαλλος ο Στάθης

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές. Η Ιουλία πείθει τον Στάθη να πάει σπίτι της για να ξεκουραστεί, ενώ η Αριάδνη παραμένει δίπλα της. Όταν ο Στάθης επιστρέφει στην κλινική και ακούει την Αριάδνη να μιλάει στο τηλέφωνο με τον Χρήστο, εξοργίζεται.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Δεν γεννήθηκε ακόμα ο άνθρωπος που θα με απαξιώσει – Έξαλλος ο Στάθης

Της φωνάζει: «Αριάδνη! Όταν μιλάμε δεν θα σηκώνεσαι να φεύγεις ποτέ!». Εκείνη απαντά ότι ο Χρήστος την πήρε για να δει πότε θα γυρίσει στο πόστο της και ότι ρωτά από ενδιαφέρον για την Ιουλία, κάτι που τον εξοργίζει ακόμα περισσότερο. Πάει να φύγει, αλλά ο Στάθης την αρπάζει και της ξεκαθαρίζει έντονα: «Δεν γεννήθηκε ακόμα ο άνθρωπος που θα με απαξιώσει! Άκουσες;». Την ίδια ώρα, ο Αποστόλης ζητάει από τον Κουράκο να κατασχέσει τις καραμπίνες, θεωρώντας πως μόνο έτσι θα βάλουν μυαλό.

Ο Κουράκος, αν και εξοργισμένος, του υπόσχεται βοήθεια, λέγοντας: «Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε, ρε Αποστόλη; Θα κυνηγάμε τον Πότη με την Άννα;». Εν τω μεταξύ, η Αρετή μαθαίνει τα ευχάριστα νέα από τον Πότη και εξοργίζεται. Φωνάζει ασταμάτητα: «Γέννησε το ξυλάγγουρο! Γέννησε!», και η Κούλα με την Ασπασία προσπαθούν να την ηρεμήσουν: «Γιατί γεμίζεις την ψυχή σου με μίσος; Αποδέξου αυτό που έγινε και κοίτα μπροστά!». Παράλληλα, ο Παρασκευάς προσπαθεί να πείσει τη Βασιλική να πάει στην Αθήνα να δει τον πατέρα και το αδερφάκι της. Η Βασιλική δέχεται και προγραμματίζει το ταξίδι.

Από την άλλη, ο παππούς γίνεται τακτικός θαμώνας στο καφενείο και γνωρίζει την Αφροδίτη, την οποία δηλώνει γοητευμένος. Το βράδυ, πηγαίνει στην ταβέρνα με την Κούλα και δεν σταματά να την αγγίζει στα πόδια, προκαλώντας την αμηχανία της. Εκείνη του λέει επανειλημμένα: «Άγγελε, μαζέψου! Ντρέπομαι!», αλλά ο παππούς συνεχίζει: «Τι ντρέπεσαι, ψιψίνα μου; Σχολιαρόπαιδα είμαστε; Έλα σε παρακαλώ! Τι ωραία που μυρίζεις. Σαν νυχτολούλουδο! Για έλα πιο ‘δω να πάρω τζούρα!», της απαντά, χαϊδεύοντας και μυρίζοντας τα μαλλιά της, ενώ εκείνη φρικάρει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ