Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Χωρίζουν Μαρίνα – Μάνος

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. ο Μάνος και η Μαρίνα βρίσκονται στα πρόθυρα χωρισμού.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Χωρίζουν Μαρίνα – Μάνος

Η αφορμή; Η απόφαση της Μαρίνας να κόψει τα μαλλιά της σε ένα κοντό καρέ, μια αλλαγή που προκαλεί έκπληξη. Όταν ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι, αγνοεί την αλλαγή της Μαρίνας, προκαλώντας οργή σε αυτήν. Τον κατηγορεί για έλλειψη προσοχής και αγάπης, ενώ ο Ισίδωρος εκφράζει θαυμασμό για την αλλαγή της.

Η κόντρα ανάμεσα στο ζευγάρι εντείνεται. Η Μαρίνα πιστεύει πως ο Μάνος δεν την αγαπά πλέον, ενώ οι διαφωνίες τους επιδεινώνονται. Καθώς οι ημέρες περνούν, η κρίση αυτή μεγαλώνει και φαίνεται πως ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος. Έτσι, ο Μάνος και η Μαρίνα φτάνουν στο τέλος της σχέσης τους, μια σκοτεινή στιγμή που αποκαλύπτει την πτώση τους, στη σειρά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ