Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Χάιδω – Βασιλική κάνουν την ανατροπή

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Χάιδω και η Βασιλική, αντιμετωπίζοντας τις δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του Φίλιππου, παρά την προσπάθειά τους να δείξουν δύναμη, δεν μπορούν να αποφύγουν τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Συμφωνούν να μετακομίσουν σε ένα νέο σπίτι, αποφασισμένες να ξεφύγουν από τις δυσάρεστες αναμνήσεις.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Χάιδω – Βασιλική κάνουν την ανατροπή

Παράλληλα, η Χάιδω εκμυστηρεύεται στον αστυνόμο Κουράκο την αλήθεια: εκείνος ήταν ο άνθρωπος που εξουδετέρωσε τον δολοφόνο του γιου της. Η Αμαλία, μετά την αποκάλυψη της κομπίνας της απο την Αθηνά και την αποφυγή του Ισίδωρου, επιδιώκει να εκδικηθεί. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να ακυρώσει το προγαμιαίο σύμφωνο με την Αμαλία, όμως αυτή σχεδιάζει να τον δυσκολέψει. Παράλληλα, ο Βρεττάκος ανακοινώνει στη Φιλιώ κάτι που την στενοχωρεί βαθιά, ξεσπώντας έτσι μια σύγκρουση μεταξύ τους για πρώτη φορά.

Ενώ όλα φαίνονται έτοιμα για τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον, η Αμαλία αποκαλύπτει τις πραγματικές της προθέσεις, δείχνοντας ότι επιθυμεί να καταστρέψει τόσο τον Ισίδωρο όσο και την Αθηνά. Η στιγμή αυτή δεν θα μπορούσε να είναι πιο ακατάλληλη, αφού είναι η ημέρα του γάμου. Η τελετή γάμου της Αθηνάς και του Τζον πραγματοποιείται στο δημαρχείο με την ευλογία του Ισίδωρου, ακολουθούμενη από ένα γλέντι που συγκεντρώνει όλη τη Μάνη. Ωστόσο, η Αμαλία είναι αποφασισμένη να διαλύσει τη χαρά όλων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ