Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αυτός τρώει λάχανο τον Φίλιππο

Η Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς έρχονται και θα μασς κόψουν την ανάσα. Ο δολοφόνος του Φίλιππου θα αποκαλυφθεί στα επόμενα επεισόδια της σειράς, αναδεικνύοντας μια σειρά από ανατροπές.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αυτός τρώει λάχανο τον Φίλιππο

Η επερχόμενη επίθεση που θα υποστεί ο Φίλιππος δεν θα έχει ως στόχο τον Κωνσταντίνο, αλλά τον πρώτο. Κατά τις αποκλειστικές πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο δράστης που θα αναδειχθεί ως ο δολοφόνος του Φίλιππου Στεφανέα θα είναι μέλος της γνωστής οικογένειας Βαφέα. Ο κύκλος των γεγονότων φαίνεται πως δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και αναμένεται να επιφέρει περαιτέρω καθυστερήσεις, καθώς μετά τη δολοφονία του Φίλιππου αναμένεται να υπάρξουν και άλλα θύματα. Ο προσληφθείς δολοφόνος φαίνεται να έχει συνεργαστεί παλαιότερα με τον Δημοσθένη.

Με την είδηση του θανάτου του Φίλιππου, ο Δημοσθένης θα ξεκινήσει μια μυστική έρευνα για τον δράστη. Αφού εντοπίσει το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από το έγκλημα, θα συνειδητοποιήσει αμέσως ότι η οικογένεια Βαφέα βρίσκεται πίσω από την υπόθεση και θα μεταφέρει την πληροφορία στην Χάιδω. Πώς θα αντιδράσει αυτή; Η συγκεκριμένη εξέλιξη αναμένεται να συμβεί προς το τέλος της τρίτης ή στην αρχή της τέταρτης σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες της σειράς, τις οποίες θα μάθετε πρώτοι εδώ.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ