Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Αυτός απειλεί τον Κωνσταντίνο

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Συναρπαστικά θα εξελιχθούν τα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς ο Δημοσθένης θα αναθέσει σε ατομικά την απειλή εναντίον του Κωνσταντίνου.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Αυτός απειλεί τον Κωνσταντίνο

Στο σπίτι της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου, ο Φίλιππος και η Βασιλική παρίστανται, ενώ ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα διαταράσσει τον τελευταίο, ο οποίος εκτός του ότι απενεργοποιεί το κινητό του, φαίνεται ανήσυχος. “Γιατί το έκλεισες;” ρωτά η Ισμήνη, προκαλώντας τον να παρασύρεται σε αδιέξοδες δικαιολογίες. “Κάποιος πελάτης μάλλον, δεν είχε σήμα και δεν ήθελα να χαλάσει τη βραδιά μας”, εξηγεί αναστατωμένος.

Παράλληλα, η Αναστασία παρατηρεί ότι ο Αποστόλης έχει αφαιρέσει το γαμπριάτικο του δαχτυλίδι, προκαλώντας συναισθηματική ένταση, ενώ η Ιουλία δείχνει να αντιμετωπίζει με ψυχραιμία το θέμα της δίκης. “Μόνο όταν ξεκινήσει το δικαστήριο, θα συνειδητοποιήσει την αλήθεια”, αποκαλύπτει στον Στάθη. Εν τω μεταξύ, η Δήμητρα ενημερώνει τον Κουράκο για την πρόοδο της αποστολής, ενώ ο Χρήστος, καθώς κλείνει την ταβέρνα, αναζητά πληροφορίες για τη ζωή της Αριάδνης στη Θεσσαλονίκη. “Γιατί άρχισες αυτή τη συζήτηση;” τον ρωτά αυτή, προτρέποντας τον να δηλώσει τα συναισθήματά του. “Δε σου είπα πως σ’ αγαπάω;” απαντά ο Χρήστος, αγγίζοντάς την με τρυφερότητα.

Ο Δημοσθένης, από τη μεριά του, κανονίζει τις επιχειρήσεις του μέσω τηλεφώνου, ενώ αναφέρεται στις αλλαγές στις τιμές και στην αποφασιστικότητά του να αντιμετωπίσει τυχόν ενδεχόμενες αντιδράσεις. “Όπως τους βαράμε χορεύουν”, λέει με αυτοπεποίθηση, προβλέποντας το τέλος των αντιπάλων του. Στη συνέχεια, συνομιλεί με τη Ξένια, που τον ενημερώνει για το μωρό και την αναμενόμενη έξοδο από το νοσοκομείο.

Το ερώτημα που θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια είναι αν τελικά πίσω απο τα ανώνυμα τηλεφωνήματα βρίσκεται για ακόμα μια φορά ο μοχθηρός Δημοσθένης. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες αποκαλύψεις.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ