Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια τους

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια η Δήμητρα θα βρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις. Πιάνεται επ’ αυτοφώρω απο τον Ρουσσέα στο σπίτι του και αναγκάζεται να βάλει τέλος στη ζωή της. Η μοίρα της δείχνει να παίρνει μια δυσοίωνη τροπή, καθώς αναλαμβάνει την υπόθεση του Ρουσσέα με στόχο να αποκαλύψει τα μυστικά του μεγάλου μαφιόζου.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αυτοκτονεί μπροστά στα μάτια τους

Η αποστολή της Δήμητρας την οδηγεί σε μια κρίσιμη στιγμή, καθώς εισχωρεί κρυφά στο σπίτι του Ρουσσέα για να αποκτήσει τις πληροφορίες που χρειάζεται. Ωστόσο, η παγίδα του μαφιόζου κλείνει γύρω της, και βρίσκεται αιχμάλωτη στο υπόγειο του σπιτιού του μεγαλομαφιόζου. Καθώς η Δήμητρα αντιστέκεται στην άγρια πίεση που ασκείται από τους άντρες που την έχουν συλλάβει, αποφασίζει να μην προδώσει τους γύρω της.

Συνειδητοποιώντας ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο και φοβούμενη μήπως προκαλέσει κακό στους αγαπημένους της, αποφασίζει να αναλάβει τον έλεγχο της κατάστασης. Σε μια απόφαση που συνδυάζει αγωνία και θυσία, η Δήμητρα τραβά ένα όπλο από έναν από τους απαγωγείς της. Αντί να χρησιμοποιήσει το όπλο εναντίον των εχθρών της, επιλέγει να θυσιαστεί. Μπροστά στα μάτια των σκληρών μαφιόζων, αποφασίζει να βάλει τέλος στην ζωή της, προτιμώντας να πεθάνει παρά να προδώσει τα μυστικά που φυλάει.

Η αυτοθυσία της Δήμητρας αφήνει πίσω της έναν κόσμο που παλεύει με την σκοτεινή πλευρά , ενώ η αγωνία εξακολουθεί να κυριαρχεί στον τραγικό ρυθμό των εξελίξεων.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ