Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα μας αποχαιρετήσουν στα επόμενα επεισόδια

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικά, καθώς πέντε από τους κύριους χαρακτήρες της πρόκειται να αποχωρήσουν. Αν και ο τέταρτος κύκλος έλαβε το πράσινο φως για προβολή στο MEGA, για πέντε από αυτούς τους πρωταγωνιστές θα σημάνει το τέλος της παρουσίας τους στη σειρά.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια – Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που θα μας αποχαιρετήσουν στα επόμενα επεισόδια

Οι εξελίξεις στη σειρά αναμένεται να είναι συναρπαστικές και συναρπαστικές. Πολλές αποκαλύψεις, ίντριγκες και μυστικά θα αποκαλυφθούν, ενώ τίποτα δεν θα παραμείνει κρυφό. Όλοι θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πέντε από τους πρωταγωνιστές της σειράς είναι έτοιμοι να πουν το αντίο στη σειρά. Ο πρώτος από αυτούς είναι ο Διονύσης Παπανδρέου, ο οποίος υποδύεται τον Φίλιππο και φαίνεται πως ο ρόλος του θα ολοκληρωθεί φέτος.

Η Μελίνα Κόντη, που ενσαρκώνει την αστυνομικό Δήμητρα, είναι άλλη μια που θα πει αντίο στη σειρά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες. Η Βάνα Δημητρίου εξετάζει ακόμη το τέλος των χαρακτήρων, αλλά υπάρχει ενδιαφέρον για την εξέλιξη τους. Ωστόσο, τρεις ακόμη χαρακτήρες βρίσκονται στην τελική ευθεία για να αποχαιρετήσουν τη σειρά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ορέστης), η Νάγια Καρακώστα (Αντωνία) και η Αγγελική Κιντώνη (Αλκμήνη) ολοκληρώνουν τους ρόλους τους αυτή τη σεζόν.

Το τέλος τους δεν έχει ακόμη συγγραφεί, αλλά η αγωνία για την εξέλιξη των χαρακτήρων τους παραμένει. Σίγουρο είναι ότι η Αλκμήνη και η Αντωνία δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί, δίνοντας έναν αέναο αέρα αναμονής για το τι επιφυλάσσει το μέλλον της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ