Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Αυτό είναι το τέλος της Αμαλίας

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Η Αμαλία συνεχίζει να κυριαρχεί ως χαρακτήρας στον τέταρτο κύκλο της σειράς, καθώς αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο ως το δεξί χέρι της Χάιδως στο δημαρχείο. Με την παραίτηση του Ισίδωρου από τη θέση του δημάρχου Ανατολικής Μάνης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, προτείνει την Χάιδω Στεφανέα για τη θέση του νέου δημάρχου.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Αυτό είναι το τέλος της Αμαλίας

Η πρόταση γίνεται αποδεκτή και η Χάιδω αναλαμβάνει τα καθήκοντά της. Για να καλύψει τα κενά της γνώσης της στο δήμο, η Χάιδω προσλαμβάνει την Αμαλία, η οποία έχει εκτενή εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Έτσι, η Αμαλία επανέρχεται στο δημαρχείο με μια θέση ευθύνης, αναλαμβάνοντας κρίσιμο ρόλο. Στην αρχή του τέταρτου κύκλου, η Αμαλία προσπαθεί να μην προκαλέσει υποψίες, πλησιάζοντας ξανά τον Ισίδωρο με ευγένεια και καλοσύνη. Ο Ισίδωρος αρχίζει να την βλέπει με θετική διάθεση και αναζωπυρώνει τα συναισθήματά του για εκείνη.

Η Αμαλία, προκειμένου να ενισχύσει την εικόνα της, επισκέπτεται τον Ισίδωρο στο σπίτι του για να δει την μικρή Αγγελική. Επιπλέον, η Αμαλία ταξιδεύει στην Αθήνα για να ευχηθεί στην Ιουλία και τον Στάθη για το νέο τους μωρό. Σκοπός της είναι να διατηρήσει τις σχέσεις της με την οικογένεια των Βρεττάκων και φαίνεται να το καταφέρνει προς το παρόν. Παρά τις ενέργειές της, η Αμαλία δεν έχει αποκαλυφθεί ως υπεύθυνη για τις φωτιές που κατέστρεψαν τα σπίτια του Ισίδωρου και της Αθηνάς. Οι έρευνες συνεχίζονται, και παραμένει ασαφές πότε θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για το μοιραίο βράδυ των πυρκαγιών.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ