Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αυτό είναι το τέλος Μάνου – Μαρίνας

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η σχέση του Μάνου και της Μαρίνας βρίσκεται σε πλήρη αναταραχή στα προσεχή επεισόδια της σειράς. Ο Μάνος συνεχίζει να καταναλώνει αμφεταμίνες, επιδεικνύοντας ακατάλληλη και επιθετική συμπεριφορά.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αυτό είναι το τέλος Μάνου – Μαρίνας

Η εκδρομή τους στην Κύπρο αποκαλύπτει την αλήθεια στη Μαρίνα: ο Μάνος είναι εθισμένος στα ναρκωτικά. Ο Τάσος Ιορδανίδης, σε συνέντευξη του υπογραμμίζει ότι η Μαρίνα θα υποστηρίξει τον Μάνο κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης. Αποκαλύπτει επίσης ότι δεν πρόκειται να νοσηλευθεί σε κλινική. Οι σχέσεις του Μάνου με την Αμαλία αναμένεται να βελτιωθούν, με λιγότερες διαφωνίες στο μέλλον.

Σχετικά με το ενδεχόμενο απόκτησης ενός νέου παιδιού από το ζευγάρι, ο Τάσος Ιορδανίδης δηλώνει ότι δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη έως το τέλος του τρίτου κύκλου της σειράς. Μετά από αυτό το σημείο, η εξέλιξη του σεναρίου παραμένει αβέβαιη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ