Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αυτό είναι το σχέδιο του Βαφέα

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Τα επόμενα επεισοδια της σειράς θα είναι γεμάτα συναρπαστικές εξελίξεις που θα συγκλονίσουν τους θεατές της σειράς. Ο Βαφέας σκοτώνει τον Φίλιππο με μια καλοστημένη παγίδα. Το αίμα βάφει το τέλος του Φίλιππου, καθώς ο Βαφέας εκτελεί τον νεαρό, αφήνοντας πίσω του θρήνο και πόνο.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αυτό είναι το σχέδιο του Βαφέα

Ο Φίλιππος, αντιμέτωπος με απειλές, αποφασίζει να απομακρυνθεί για λίγες μέρες, αλλά η μοίρα του τον οδηγεί σε τραγικό τέλος. Ο Βαφέας, με μια παγίδα, σκοτώνει τον Φίλιππο, προκαλώντας θλίψη σε ολόκληρη τη Μάνη και ανείπωτο πόνο στη μητέρα του. Πετά το πτώμα στη θάλασσα και εξαφανίζεται. Η Χάιδω, σοκαρισμένη, αδυνατεί να δεχτεί τον χαμό του γιου της, καθώς ο Βαφέας την τιμωρεί με τον πιο απάνθρωπο τρόπο, στερώντας της κάθε ελπίδα. Τα τραύματα αυτά θα ματώνουν για πάντα την ψυχή της.

Η Χάιδω, γεμάτη θλίψη, δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει, ενώ και η Βασιλική βρίσκεται αντιμέτωπη με τον χαμό του Φίλιππου, αφήνοντας πίσω της ένα μικρό παιδί. Οι Λυκούργος και Στάθης προσπαθούν να στηρίξουν τις δύο γυναίκες σε αυτήν την δύσκολη στιγμή. Παράλληλα, ο Παρασκευάς, ο Μιλτιάδης και η Αριάδνη συμπαραστέκονται στις γυναίκες, αλλά ο πόνος παραμένει αναπόσπαστος. Η απώλεια του Φίλιππου στοιχειώνει τους πάντες και τίποτα δεν μπορεί να τον απαλύνει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ