Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Αυτό είναι Το σχέδιο της Ειρήνης

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις σοκάρουν. Η Ειρήνη εφαρμόζει το σατανικό σχέδιό της, εκμεταλλευόμενη την προσωρινή απουσία του Δημοσθένη και της Ασπασίας από τη Μάνη, οι οποίοι κατευθύνονται στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Αυτό είναι Το σχέδιο της Ειρήνης

Η Ειρήνη, εξαιρετικά δυσαρεστημένη με την παρουσία του μωρού στο σπίτι, αποφασίζει να ξεφορτωθεί το εξώγαμο του πατέρα της. Χωρίς καθυστέρηση, ειδοποιεί την Ξένια να πάει στο σπίτι της και να πάρει το παιδί πριν επιστρέψουν οι γονείς της. Όταν η Ξένια φτάνει, η Ειρήνη της παραδίδει το παιδί και την προτρέπει να εξαφανιστεί από τη Μάνη για πάντα. Η Ξένια, με το παιδί στην αγκαλιά, φεύγει βιαστικά από το σπίτι. Όταν ο Δημοσθένης και η Ασπασία επιστρέφουν, ανακαλύπτουν την Ειρήνη σε κατάσταση πανικού. Η Ειρήνη τους λέει ότι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι και απήγαγαν το μωρό.

Αμέσως, ο Δημοσθένης ειδοποιεί τον Κουράκο, ο οποίος φτάνει γρήγορα με την ομάδα του. Οι απαντήσεις της Ειρήνης στις ερωτήσεις του Κουράκου φαίνονται αναξιόπιστες, και η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη. Ο Δημοσθένης δεν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί, ενώ η Ασπασία αμφισβητεί σοβαρά τη συμπεριφορά της κόρης της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ