Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αθωώνεται και ρίχνει το φαρμάκι της

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Αρετή αποφυλακίζεται και εκτοξεύει τις αληθείς της απόψεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς. Η Άννα αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα κάτι που τη σοκάρει: η χήρα του φούρναρη δεν τον ήθελε πια, ούτε καν να τον βλέπει ζωγραφιστό.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αθωώνεται και ρίχνει το φαρμάκι της

Στη συνέχεια, η Μαργαρίτα μοιράζεται τις πληροφορίες με τον Λυκούργο και τη Χάιδω: η χήρα είχε ερωτικές περιπτύξεις με κάποιον και αξιοποίησε τις απειλές της Αρετής για να της ρίξει την ευθύνη για το έγκλημα. Αργότερα, γίνεται μάρτυρας μιας απόκοσμης σκηνής: πιάνει τη χήρα σε ένα ερωτικό ραντεβού σε ένα αυτοκίνητο. Παράλληλα, ο Λυκούργος εκφράζει δυσαρέσκεια στον Κουράκο για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι έπρεπε να έρθει σε επαφή με την Αρετή πριν τη σύλληψή της.

Καθώς η αλήθεια αποκαλύπτεται, οι αντιδράσεις των χαρακτήρων είναι έντονες. “Πώς μπόρεσαν να με κατηγορήσουν έτσι;” αναρωτιέται η Αρετή, εκφράζοντας την απογοήτευσή της για την αδικία που υπέστη. Τελικά, η αλήθεια αποκαλύπτεται, η Αρετή αθωώνεται, και όσοι την κατηγόρησαν άδικα αντιμετωπίζουν την οργή της και τις κατάρες της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ