Η Γη Της Ελιάς επεισοδια – Άσχημα στο νοσοκομείο η Αρετή

Η Γη Της Ελιάς επεισοδια – Η Βασιλική είναι προβληματισμένη. Ένα όνειρο σχετικά με την υγεία της Αρετής την κάνει να ανησυχεί βαθιά.

Η Γη Της Ελιάς επεισοδια – Άσχημα στο νοσοκομείο η Αρετή

Παροτρύνει την Αρετή να υποβληθεί σε εξετάσεις, κάτι που τη συγκινεί βαθύτατα. Καθώς η Βασιλική αγωνιά για την υγεία της οικογένειάς της, ένας άλλος παράγοντας εισβάλλει στη ζωή της. Ο Σωτήρης Βαφέας έρχεται στον ελαιώνα των Βρεττάκων αναζητώντας εργασία. Η ατζέντα του, όμως, δεν είναι απλά επαγγελματική. Προς τον Μιλτιάδη, αποκαλύπτει την πρόθεσή του να εκδικηθεί τον Φίλιππο Στεφανέα.

Το όνειρο της Βασιλικής επανέρχεται, με τον ίδιο απειλητικό τόνο για την Αρετή. Οι χειρότεροι φόβοι της επιβεβαιώνονται όταν τελικά επισκέπτεται το νοσοκομείο. Εκεί, μαθαίνει για τον τραυματισμό της Αρετής: το δεξί της χέρι έχει σπάσει. Οι περιστάσεις αναγκάζουν τη Βασιλική να παραμείνει κοντά στη μητέρα της, προσφέροντας της την απαραίτητη φροντίδα.

Αυτή η απρόοπτη εξέλιξη τροποποιεί ριζικά την καθημερινότητα της Βασιλικής, προσφέροντάς της μια νέα προοπτική στη ζωή και στις σχέσεις της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

eleniepeisodiah gh tis eliashamogela kai paliMega Channelmega cinemamega kalimeramega tvneo programmapame danahΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaη γη της ελιας mega tvη γη της ελιας mega επεισοδιαη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαη γη της ελιας σειραη γη της ελιας τραγουδιηταν δανεικο φιλιππος πλιατσικαςπαμε δαναηφιλιππος πλιατσικας ηταν δανεικοχαμογελα και παλι