Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αριάδνη – Ιουλία ξανά στα μαχαίρια

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, που υποδύεται την Ιουλία στη σειρά, παρουσίασε ένα δυναμικό εικόνας για το τι περιμένει τους φίλους της σειράς στους επόμενους επεισοδίους, υποδεικνύοντας ότι οι συναισθηματικές δοκιμασίες θα είναι κεντρικό θέμα καθώς η Ιουλία και ο Στάθης προετοιμάζονται για τον γάμο τους.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αριάδνη – Ιουλία ξανά στα μαχαίρια

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” το μέλλον της Ιουλίας στον 4ο κύκλο της σειράς. Μετά το τέλος του 3ου κύκλου, η Ιουλία επιστρέφει στη Μάνη για να προετοιμαστεί για τον γάμο της με τον Στάθη. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η σχέση της με την κόρη της, την Αριάδνη, θα δοκιμαστεί ξανά, καθώς αναμένεται η δίκη στην οποία κατηγορείται για κάτι που συνέβη στο μαιευτήριο. “Η υπόθεση δεν προβλέπεται να έχει θετική έκβαση,” ανέφερε η Αντιγόνη, προειδοποιώντας ότι αυτό θα επηρεάσει ξανά την σχέση της με την Αριάδνη.

Παρά τις δυσκολίες, εκφράζει την πεποίθησή της ότι ο γάμος με τον Στάθη θα είναι αίσιος, αναφέροντας ότι το ζευγάρι έχει ήδη ξεπεράσει πολλές δοκιμασίες. Σχετικά με τον επερχόμενο 4ο κύκλο της σειράς, επισήμανε ότι οι σχέσεις μεταξύ της Ιουλίας και της Αριάδνης θα δοκιμαστούν ξανά, ενώ αναφέρθηκε και σε επίμονες φήμες για προβλήματα στο γάμο τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ