Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Απρόσμενη Συμμαχία ταράζει τα νερά

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς, μια απροσδόκητη συμμαχία θα αλλάξει τις ισορροπίες. Η Αρετή, που μετά την αποφυλάκισή της προσπαθεί να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος, αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Παρασκευά για να ξαναφτιάξει τη σχέση της με την κόρη της, Βασιλική.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Απρόσμενη Συμμαχία ταράζει τα νερά

Η Βασιλική έχει κόψει κάθε επαφή με τη μητέρα της, καθώς την κατηγορεί για τον θάνατο του Φίλιππου. Παρά την αγάπη της για την Αρετή, δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός και παραμένει απομακρυσμένη, γεγονός που πληγώνει βαθιά την Αρετή. Προσπαθώντας μάταια να ξανακερδίσει την κόρη της, η Αρετή αποφασίζει να χρησιμοποιήσει έναν έμμεσο τρόπο και ζητά τη βοήθεια του Παρασκευά. Ο νεαρός φίλος της Βασιλικής βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς γνωρίζει την ένταση της σχέσης μεταξύ μητέρας και κόρης. Από τη μια, είναι στενός φίλος της Βασιλικής και κατανοεί τον πόνο και την απογοήτευσή της.

Από την άλλη, συναισθάνεται και τη βαθιά επιθυμία της Αρετής να αποκαταστήσει τη σχέση της με το παιδί της. Παρά το δίλημμά του, ο Παρασκευάς αποφασίζει να βοηθήσει την Αρετή και υπόσχεται να προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ τους. Ωστόσο, αυτή η απόφαση φέρνει κινδύνους, καθώς η φιλία του με τη Βασιλική μπορεί να δοκιμαστεί σοβαρά. Η παρέμβασή του ίσως προκαλέσει ανεπιθύμητες συνέπειες, αλλά ο ίδιος ελπίζει ότι θα μπορέσει να φέρει τη συμφιλίωση που τόσο επιθυμεί η Αρετή.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ