Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Απο τα αλώνια στα σαλόνια

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Η Κούλα φαίνεται ότι έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη Μάνη και θα αναλάβει νέο επάγγελμα όπως θα δούμε στον τέταρτο κύκλο της σειράς.

Η Γη της Ελιάς επεισόδια – Απο τα αλώνια στα σαλόνια

Στη σειρά, γνωρίσαμε την Κούλα ως συγκρατούμενη της Αρετής στη φυλακή. Ως γυναίκα που ζει στην παρανομία, εκμεταλλεύεται ισχυρούς άνδρες και τους αρπάζει την περιουσία τους. Μετά την αποφυλάκισή της, η Αρετή την φιλοξένησε και της έδωσε δουλειά στο κατάστημά της. Ωστόσο, η Κούλα συνέχισε να εξαπατά αθώους ηλικιωμένους, κερδίζοντας χρήματα με παράνομους τρόπους, και συνεργάστηκε με τον Δημοσθένη. Η παρουσία της στην σειρά φαίνεται να ενισχύεται, καθώς οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το spa που θα ανοίξει η Ισμήνη στην Αρεόπολη δείχνουν την Κούλα σε κεντρικό ρόλο.

Στις φωτογραφίες, την βλέπουμε να φροντίζει το πρόσωπο της Νάνσυ, κόρης του Τζον. Αυτή η νέα εξέλιξη στη δουλειά της Κούλας ενδέχεται να οδηγήσει σε νέες περιπέτειες και προκλήσεις. Αναρωτιόμαστε αν θα δούμε την Κούλα να εργάζεται ως συνεργάτιδα της Ισμήνης στο νέο κέντρο αισθητικής. Μία τέτοια εξέλιξη σίγουρα θα προσφέρει ενδιαφέρον και ανατροπές στην ιστορία της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ