Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ανατροπή – Ο Στάθης στην στενή

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο Στάθης θα βρεθεί στο αυτόφωρο όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η σύλληψή του από την αστυνομία προέρχεται από μια σοβαρή καταγγελία. Όλα ξεκινούν όταν ο αδερφός του πρώην της Αριάδνης αφήνει την κοπέλα αιμόφυρτη και αποχωρεί χωρίς τύψεις. Αμέσως, η Αριάδνη μεταφέρεται στο νοσοκομείο, αλλά η εικόνα της τραυματισμένης κοπέλας στοιχειώνει τον Στάθη.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ανατροπή – Ο Στάθης στην στενή

Οργισμένος, ορκίζεται να βρει τον υπαίτιο για την κατάσταση της κόρης του, η οποία πλέον βρίσκεται σε καροτσάκι. Στη συνέχεια, ο Στάθης αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τον Δημοσθένη, ο οποίος του υπόσχεται ότι θα αναλάβει την αναζήτηση του δράστη. Πράγματι, οι συνεργάτες του Δημοσθένη εντοπίζουν τον Θάνο στον Πειραιά και ενημερώνουν άμεσα τον Στάθη. Όταν ο Στάθης φτάνει στο σημείο και βλέπει τον άνθρωπο που έχει προκαλέσει τόση ζημιά στην κόρη του, χάνει τον έλεγχο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, αρχίζει να χτυπάει τον Θάνο με μανία.

Ο ξυλοδαρμός του Θάνου γίνεται βίαιος και ασταμάτητος, καθώς ο Στάθης επιδιώκει να αποδώσει δικαιοσύνη με τον δικό του τρόπο. Κατά τη διάρκεια του καυγά, καλούν την αστυνομία, η οποία φτάνει στο σημείο και τον συλλαμβάνει. Έτσι, καταλήγει στο αυτόφωρο, περιμένοντας την απόφαση του δικαστηρίου, καθώς η κατάσταση παίρνει διαστάσεις που δεν μπορούσε να φανταστεί.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ