Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ανατροπή – Η Άννα στη στενή

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Η τρίτη σεζόν της σειράς φέρνει μεγάλες ανατροπές και έντονες συγκινήσεις. Ο γάμος του Τζον και της Αθηνάς, παρά τα εμπόδια που αντιμετώπισαν, πραγματοποιείται με λαμπρότητα στο δημαρχείο. Η γαμήλια δεξίωση στο πανέμορφο γεμάτο λουλούδια κτήμα είναι γεμάτη χαρά και ευτυχία.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ανατροπή – Η Άννα στη στενή

Όμως, η ειρήνη διαλύεται ξαφνικά όταν ο αστυνομικός Κουράκος εισβάλλει με αποφασιστικότητα στον χώρο και αγριεύει την ατμόσφαιρα. Αναστατωμένοι προσκεκλημένοι παρακολουθούν σοκαρισμένοι καθώς ο Κουράκος αποπειράται να βάλει χειροπέδες στην Άννα. “Συλλαμβάνεσαι για συνέργεια στη δολοφονία του Ανέστη,” φωνάζει άγρια, ενώ η Άννα, ξεσπά σε αντίδραση από έκπληξη και αγωνία. Οι παρευρισκόμενοι παγώνουν από το σοκ και την έκπληξη. Η Άννα, που πάντοτε φαινόταν αθώα και ανυποψίαστη, τώρα βρίσκεται στο επίκεντρο του δράματος.

Ο Κουράκος, γνωρίζοντας τα μυστικά που αποκαλύπτονται στο βιβλίο της Μαρίας, αποφασίζει να εφαρμόσει το νόμο με απόλυτη ακρίβεια, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να ρίξει σκιά πάνω από την ημέρα της γιορτής. Η επόμενη σεζόν αναμένεται να αποκαλύψει ακόμα περισσότερες αλήθειες και να συγκλονίσει τις ζωές των χαρακτήρων μας. Καθώς η Άννα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, οι συνέπειες των επιλογών της και των πράξεων της θα δοκιμάσουν τη δύναμη και τις σχέσεις της με τους γύρω της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ