Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ανατροπές και Νέα Ειδύλλια στην 4η σεζόν

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Την Πέμπτη 27 Ιουνίου κλείνει ο τρίτος κύκλος της σειράς, αφήνοντας αρκετά ερωτήματα για τη συνέχεια στην επόμενη σεζόν. Η Αμαλία αποδεικνύει την αδίστακτη φύση της. Ο γάμος της Αθηνάς και του Τζον ολοκληρώνεται, με όλους στο γαμήλιο τραπέζι, όπου η Αμαλία σχεδιάζει μια απρόβλεπτη επίθεση κατά του Ισίδωρου και της οικογένειάς του, ιδιαίτερα του Μάνου.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ανατροπές και Νέα Ειδύλλια στην 4η σεζόν

Προσπαθώντας να καταστήσει τον Ισίδωρο και την Αθηνά υπεύθυνους, η Αμαλία επιχειρεί αυτοκτονία, προκαλώντας σοβαρές ανατροπές στις ζωές των ηρώων και παρασύροντας άλλους με οδυνηρό τρόπο. Η Ισμήνη επιμένει στον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο, και στον 4ο κύκλο παρακολουθούμε τις εξελίξεις στη ζωή τους. Η Ιουλία επιστρέφει στη Μάνη και παντρεύεται τον Στάθη, ξεκινώντας μια νέα ζωή με πολλές αναταράξεις. Ο Ισίδωρος συνεχίζει να αντιμετωπίζει την Αμαλία, ενώ η Αρετή αλλάζει καριέρα και παρουσιάζει τη δική της τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία διατηρούν τις ισορροπίες με τον Παρασκευά, ενώ ο Κουράκος ερευνά τις δραστηριότητες του Δημοσθένη, ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση για αυτόν. Στη νέα σεζόν, θα δούμε νέες προσθήκες στο καστ: ο Θανάσης Βισκαδουράκης ως ιερέας και ο Στέφανος Μιχαήλ ως Μιχάλης Χατζής, συνεργάτης του Τζον. Τα τελευταία επεισόδια αναπτύσσουν αρκετά ειδύλλια. Ποια από αυτά θα εξελιχθούν σε σταθερές σχέσεις και ποιοι θα γίνουν ζευγάρια; Η συνέχεια της σειράς υπόσχεται νέες εξελίξεις και ανατροπές που θα μας καθηλώσουν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ