Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αγρίμι η Αφροδίτη – Μαθαίνει ότι ..

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Ο χρόνος αποκαλύπτει πάντα τα πάντα. Κανένα μυστικό δεν διατηρείται για πολύ καιρό. Η Αφροδίτη θα μάθει στο μέλλον την αλήθεια και όλα θα ανατραπούν στη ζωή της και στις ζωές των υπολοίπων χαρακτήρων στην σειρά.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αγρίμι η Αφροδίτη – Μαθαίνει ότι ..

Ο Χρήστος θα την προδώσει, και η Αφροδίτη δεν θα χρειαστεί πολύ καιρό για να το μάθει. Δεσμευμένη με την Αριάδνη, που προσπαθεί να γίνουν φίλες, η Αφροδίτη θα ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τις προδοσίες. Οι αντιδράσεις θα είναι έντονες. Η Αριάδνη θα απελπιστεί, ο Χρήστος θα προσπαθήσει να διορθώσει τα πράγματα, αλλά η Αφροδίτη θα πληγωθεί βαθιά. Η προδοσία από τον σύζυγό της και την καλύτερή της φίλη θα την πλήξει.

Μόλις μάθει ότι η Ιουλία γνώριζε τα πάντα, θα ξεσπάσει. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αφού η Αφροδίτη έχει ήδη πληγωθεί από προηγούμενες σχέσεις. Πώς θα αντιδράσει αυτή τη φορά; Θα μείνει στη Μάνη ή θα φύγει οριστικά; Ίσως βρει αλλού τον έρωτα της ζωής της, συνειδητοποιώντας ότι ο Χρήστος δεν τον αξίζει. Το μέλλον της Αφροδίτης στην Ελιά προβλέπεται εκρηκτικό.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ