Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αγκάθια στη σχέση Χάιδως – Λυκούργου

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, αναμένεται μια σημαντική ανατροπή στην σχέση της Χάιδως και του Λυκούργου. Το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει σοβαρές προκλήσεις στη σχέση του, καθώς η Χάιδω, ως Δημαρχίνα της Ανατολικής Μάνης, θα βάλει πάνω από όλα το συμφέρον της περιοχής της, προκαλώντας συγκρούσεις με γνωστά πρόσωπα και κυρίως με τον σύζυγό της.

Η Γη Της Ελιάς επεισόδια – Αγκάθια στη σχέση Χάιδως – Λυκούργου

Η Χάιδω θα προχωρήσει στην υπογραφή απαλλοτρίωσης ενός οικοπέδου, κάτι που δεν θα μείνει χωρίς αντιδράσεις. Ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου θα προσβάλει την απόφαση της δημάρχου και θα αναθέσει την υπόθεση στον Λυκούργο, τον σύζυγό της. Η Χάιδω θα επιμείνει να ζητήσει από τον Λυκούργο να αποσυρθεί από την υπόθεση, αλλά εκείνος θα της εξηγήσει ότι αυτό θα ήταν ανήθικο, τονίζοντας ότι ο αξιακός του κώδικας του επιτάσσει να προχωρήσει στην υπόθεση όπως κρίνει ο ίδιος.

Αυτή η σύγκρουση θα οδηγήσει το ζευγάρι σε έντονες αντιπαραθέσεις. Ο Λυκούργος θα δηλώσει ότι γνωρίζει καλύτερα από την Χάιδω τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και η διαμάχη τους θα γίνει ακόμη πιο έντονη. Θα μπορέσουν τελικά να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και να αποκαταστήσουν την αγάπη τους; Το ερώτημα αυτό θα απασχολήσει το κοινό καθώς εξελίσσεται η ιστορία στον τέταρτο κύκλο της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ