Η Γη της Ελιάς – Ένας φόνος επισκιάζει την ζωή της

Η Γη της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν ανατροπές, καθώς η Αρετή βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες. Είναι ύποπτη για φόνο και συλλαμβάνεται για την επίθεση στον φούρνο του Τάσου. Ο Πότης, που δεν μπορεί να κρατήσει μυστικό, αποκαλύπτει στην Αρετή την επιστροφή της πρώην συζύγου του Τάσου, που είχε προηγηθεί με παρακλήσεις εκ μέρους του.

Η Γη της Ελιάς – Ένας φόνος επισκιάζει την ζωή της

Αυτά τα νέα κάνουν έξαλλη την Αρετή, η οποία λιποθυμάει μπροστά σε όλους μέσα στο καφενείο. Μετά την ανάκτησή της, η Αρετή δεν παραμένει αδρανής. Στο επόμενο επεισόδιο, ανακαλύπτει την κακομεταχείριση της από τον Τάσο για να προκαλέσει ζήλια στη σύζυγό του. Αντί να παραμένει αδρανής, επιτίθεται στον φούρνο του, αποδίδοντας εναντίον του κατηγορίες και κατάρες. Παρόλα αυτά, στη συνέχεια συλλαμβάνεται και κατηγορείται για βανδαλισμό, αλλά ευτυχώς αθωώνεται από τον Λυκούργο.

Μερικές ημέρες αργότερα, μια τραγική πυρκαγιά στον φούρνο κοστίζει τη ζωή στον Τάσο. Λόγω της προηγούμενης συμπεριφοράς της, οι υποψίες στρέφονται ξανά στην Αρετή ως ύποπτη για εμπρησμό. Έτσι, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να κατηγορηθεί ως φόνισσα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ