Η Γη Της Ελιάς – Ένα Λάθος Ραγίζει τον Γάμο Ιουλίας – Στάθη

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, καθώς ο Στάθης θα αποκαλύψει στον Λυκούργο το σοβαρό λάθος του. Ο αδελφός του πρώην συντρόφου της Αριάδνης, που συστήθηκε ως Μάρκος Λάσκαρης, συνεχίζει να παρακολουθεί την Αριάδνη με σκοτεινές προθέσεις.

Η Γη Της Ελιάς – Ένα Λάθος Ραγίζει τον Γάμο Ιουλίας – Στάθη

Παράλληλα, ο Μιχάλης παραμένει απογοητευμένος από την αρνητική στάση των ανθρώπων στην Αρεόπολη και σκέφτεται έντονα να εγκαταλείψει τη Μάνη. Σε αυτό το κλίμα, ο Κουράκος αποφασίζει να τον στηρίξει και του τηλεφωνεί, προσκαλώντας τον να βγουν για φαγητό: «Πάμε στην ταβέρνα, δεν θέλω αντιρρήσεις», του λέει, προσπαθώντας να βελτιώσει τη διάθεσή του. Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα ανησυχεί για όσα της αποκάλυψε η Πολυξένη σχετικά με την Αντιγόνη και τις ενέργειές της γύρω από την Αγγελική. Παρόλα αυτά, κρατάει τις ανησυχίες της κρυφές από τον Μάνο για να μην τον προβληματίσει.

Την ίδια στιγμή, όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο Στάθης περνά δύσκολες στιγμές, καθώς είναι σιωπηλός και απομονωμένος. Κανείς, όμως, δεν καταφέρνει να μάθει τι τον απασχολεί, αφού ο ίδιος αποφεύγει να μιλήσει. Τελικά, ο Στάθης αποφασίζει να εκμυστηρευτεί στον Λυκούργο το βάρος που τον τυραννά: «Έκανα λάθος, Λυκούργε. Δεν έπρεπε να αφήσω την Ιουλία να φύγει για την Αθήνα. Δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι ένας γάμος. Παντρεύτηκα, και δεν έχω κοντά μου τη γυναίκα μου».

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ