Η Γη Της Ελιάς – Εκτός εαυτού ο Παρασκευάς – Ο λόγος;

Η Γη Της Ελιάς – Ο Παρασκευάς βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση εξαιτίας της πίεσης που του ασκεί ο Δημοσθένης. Ο Δημοσθένης του έκανε δώρο ένα πολυτελές τζιπ, προσπαθώντας να τον πείσει να αρραβωνιαστεί την Ειρήνη. Παρόλο που ο Παρασκευάς δεν ήθελε το αυτοκίνητο, τελικά το αποδέχτηκε αναγκαστικά.

Η Γη Της Ελιάς – Εκτός εαυτού ο Παρασκευάς – Ο λόγος;

Μία μέρα, ο Παρασκευάς και η Ειρήνη αποφασίζουν να κάνουν μια βόλτα με το τζιπ. Από απόσταση, ο Δημοσθένης και η Ασπασία τους παρακολουθούν με περηφάνια, και η Ασπασία του επιβεβαιώνει ότι μπορεί να πετύχει ό,τι θελήσει. Κατά τη διάρκεια της βόλτας, ο Παρασκευάς αποκαλύπτει στην Ειρήνη την επιθυμία του να ρίξει το αυτοκίνητο σε ένα χαντάκι, εξαιτίας της πίεσης που νιώθει. Η Ειρήνη μένει έκπληκτη και ανήσυχη από την εξομολόγησή του. Όταν επιστρέφουν στο σπίτι, ο Παρασκευάς της δίνει τα κλειδιά του τζιπ πίσω.

Η Ειρήνη του επισημαίνει ότι αυτή η κίνηση θα παρεξηγηθεί από τον Δημοσθένη. Βρισκόμενος σε αδιέξοδο, ο Παρασκευάς αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τον Λυκούργο. Ο Λυκούργος του υπόσχεται να μιλήσει στον Δημοσθένη, προσπαθώντας να τον καθησυχάσει. Η πίεση που βιώνει ο Παρασκευάς γίνεται εμφανής μέσα από τις πράξεις του και την απόφασή του να ζητήσει βοήθεια. Ο Δημοσθένης, με την επιμονή του, δημιουργεί ένα έντονο κλίμα πίεσης και ανασφάλειας στον Παρασκευά, ο οποίος προσπαθεί να βρει λύση μέσα από τη στήριξη των γύρω του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ