Η Γη Της Ελιάς – Έγκυος η Άννα – Θα κρατήσει το παιδί;

Η Γη Της Ελιάς – Οι εξελίξεις που θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να προκαλέσουν σοκ, καθώς αποκαλύπτεται ότι η Άννα είναι έγκυος, αλλά αντιμετωπίζει αντιφατικά συναισθήματα σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Αφού αντιλαμβάνεται κάποια συμπτώματα που την κάνουν να υποψιάζεται την κατάστασή της, εκφράζει την απόφασή της στον Πότη, καθιστώντας σαφές ότι δεν επιθυμεί να διατηρήσει το παιδί.

Η Γη Της Ελιάς – Έγκυος η Άννα – Θα κρατήσει το παιδί;

Ο Πότης, αντίθετα, εκφράζει την επιθυμία του να κρατήσουν το παιδί, εκφράζοντας τη λύπη του για την απόφαση της Άννας. Με παράκληση προσπαθεί να την πείσει για τον επιθυμητό κοινό τους απόγονο, αλλά η Άννα απορρίπτει αποφασιστικά την ιδέα, αναφέροντας ότι δεν επιθυμεί ακόμα να υποκύψει σε αυτήν την ευθύνη. Αργότερα, η Άννα μοιράζεται το μυστικό της εγκυμοσύνης με την Αναστασία και τον Αποστόλη. Οι δύο τους την παροτρύνουν να μην λάβει καμία απόφαση που θα μπορούσε να θεωρηθεί “βλακεία” και να διατηρήσει το παιδί.

Εκφράζουν την άποψή τους ότι η εγκυμοσύνη είναι ένα δώρο και πρέπει να διατηρηθεί, χαρακτηρίζοντας την απόφαση της Άννας ως “αμαρτία”. Η Άννα, ωστόσο, αντιδρά με αντιστασιακό τρόπο, δηλώνοντας ότι θα πάρει την απόφαση που θεωρεί σωστή για τη ζωή της, απαντώντας με αυστηρότητα ότι αν οι άλλοι θέλουν παιδί, μπορούν να το κάνουν δικό τους.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ