Η Γη Της Ελιάς – Δημοσθένης – Χάιδω βγάζουν μαχαίρια

Η Γη Της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς έρχονται με καυγάδες χωρίς τέλος ανάμεσα στη Χάιδω και τον Δημοσθένη. Στο δημαρχείο της Αρεόπολης, η Χάιδω αναλαμβάνει τα καθήκοντά της ως δήμαρχος, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για την ίδια. Οι εκπλήξεις, ωστόσο, μόλις ξεκινούν.

Η Γη Της Ελιάς – Δημοσθένης – Χάιδω βγάζουν μαχαίρια

Η Χάιδω ανακαλύπτει τις ψευδείς κατηγορίες που εκτοξεύει ο Δημοσθένης εναντίον της. Οι δυο τους έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση, με τον καυγά τους να κλιμακώνεται και να περιλαμβάνει σφοδρές αντεγκλήσεις. Στο πλευρό της Χάιδως στέκεται η Ασπασία, προκαλώντας ανατροπή στην κατάσταση. Η Αναστασία, αναστατωμένη από τις επαφές της Παυλίνας με τον Αποστόλη, δεν αντέχει να το δεχτεί. Αποφασίζει να επιστρέψει τη βέρα στον Αποστόλη, βάζοντας τέλος στον αρραβώνα τους.

Η Αφροδίτη αποκαλύπτει στον Χρήστο ότι έχει ερωτευτεί κάποιον άλλον. Η Αγγελική επιδεικνύει έντονη τρυφερότητα προς την Αντιγόνη, προκαλώντας την ανησυχία της Μαρίνας, που φοβάται μήπως χάσει την Αντιγόνη για πάντα. Η ένταση συνεχίζεται και μεταξύ της Φιλιώς και της Νάνσυ. Ο Τζον, επιθυμώντας να διαλευκάνει τις κόντρες, τοποθετεί κάμερες στο σπίτι. Στην άλλη πλευρά της πόλης, η Ισμήνη ακούει τον Δημοσθένη να μιλάει με χυδαίο τρόπο στον Κωνσταντίνο και παγώνει. Μετά, ο Κωνσταντίνος αναγκάζεται να της αποκαλύψει το σκοτεινό του παρελθόν με τον Δημοσθένη, προειδοποιώντας την να κρατήσει το μυστικό, καθώς η ζωή της κινδυνεύει.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ