Η Γη της Ελιάς – Διεκδικεί ερωτικά την Μαρίνα – Θα ενδώσει;

Η Γη της Ελιάς – Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, η Μαρίνα θα εμφανιστεί πολύ διαφορετική. Ο γάμος της με τον Μάνο θα αντιμετωπίσει και πάλι μεγάλες δυσκολίες, όχι μόνο λόγω της Αντιγόνης, που θα διεκδικήσει την επιμέλεια της μικρής Αγγελικής και θα προκαλέσει αναστάτωση, αλλά και εξαιτίας νέων προσώπων που θα εισβάλουν στις ζωές τους.

Η Γη της Ελιάς – Διεκδικεί ερωτικά την Μαρίνα – Θα ενδώσει;

Ένας νέος άντρας θα αναλάβει τη διοίκηση του ελαιοτριβείου, δίνοντας στον Μάνο την ευκαιρία να ανασάνει. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει ότι αυτός ο άντρας θα επιδιώξει να κερδίσει την καρδιά της Μαρίνας, ξεπερνώντας τα επιτρεπτά όρια. Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, ο Μιχάλης Χατζής θα δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Μαρίνα στην τέταρτη σεζόν της σειράς, παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένος με τη Νόρα. Η Μαρίνα θα γοητευτεί από το φλερτ του και ίσως αρχίσει να σκέφτεται διαφορετικά για τη σχέση της.

Ταυτόχρονα, και ο Μάνος δεν θα μείνει αμέτοχος, καθώς θα μπλεχτεί με τη Νάνσυ. Το ζευγάρι θα φτάσει στα πρόθυρα του χωρισμού, αντιμετωπίζοντας μια τεράστια κρίση. Θα καταφέρουν άραγε να βρουν μια λύση ή θα οδηγηθούν στον οριστικό χωρισμό; Η Αντιγόνη θα εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση για να πετύχει τους σκοπούς της; Τα ερωτήματα αυτά κρατούν το ενδιαφέρον των θεατών σε υψηλά επίπεδα, ενώ η εξέλιξη της ιστορίας υπόσχεται πολλές ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ