Η Γη Της Ελιάς – Δεν πρόκειται να κάνεις κουμάντο στην περιουσία μου

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Αμαλία και ο Ισίδωρος βρίσκονται για άλλη μία φορά σε αντιπαράθεση, καθώς ο Ισίδωρος αντιλαμβάνεται τον πραγματικό σκοπό των ενεργειών της Αμαλίας.

Η Γη Της Ελιάς – Δεν πρόκειται να κάνεις κουμάντο στην περιουσία μου

Παρά τις προσπάθειες της Αμαλίας να παριστάνει ενδιαφέρον για τον ελαιώνα και να δίνει την ψευδαίσθηση ότι τον βοηθά, ο Ισίδωρος κατανοεί ότι υπάρχει κάτι πίσω από αυτή τη συμπεριφορά. “Το μόνο που σε απασχολεί είναι να αποδείξεις στην Αθηνά ότι είσαι ικανή να ξεκινήσεις από το μηδέν και να αναρριχηθείς”, της λέει ο Ισίδωρος με αυστηρότητα, προσθέτοντας: “Αλλά προς τι η αναρρίχηση; Ποιος είναι ο αληθινός σου στόχος, η επιχείρηση με τα λάδια;”

Συνεχίζοντας, τονίζει πως σε περίπτωση αρρώστιας του ίδιου, θα αναλάβουν ήδη η Αθηνά, η οποία είναι ικανή, και ο Μάνος. Αν αρρωστήσει και ο Μάνος, τότε θα αναλάβει μόνη της η Αθηνά. Και ακόμα, αν όλοι αρρωστήσουν, θα υπάρξει ένας αξιόλογος διευθυντής από το Σεπτέμβριο. ” Σε Καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ηγηθείτε της εταιρίας, ούτε εσύ ούτε η Μαρίνα”, της επισημαίνει απερίφραστα. Η Αμαλία προσβάλλεται από το γεγονός ότι η θέτει στο ίδιο επίπεδο με τη Μαρίνα.

Ωστόσο, ο Ισίδωρος, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, της λέει: “Λοιπόν, ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Αν σου αρέσει να μαζεύεις ελιές, πήγαινε και απολαύστε το. Αλλά μη δημιουργείς ανέφικτους στόχους…” Με αυτήν την ανταλλαγή απόψεων, φαίνεται πως η κατάσταση ανάμεσα στην Αμαλία και τον Ισίδωρο φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο, αφού οι πραγματικές προθέσεις και οι στόχοι του καθενός αρχίζουν να φαίνονται πιο ξεκάθαρα.

Ποια είναι η πραγματική αιτία που η Αμαλία επιμένει να παριστάνει ενδιαφέρον για τον ελαιώνα; Ποια είναι η σχέση της με την Αθηνά και τον Ισίδωρο που την οδηγεί σε αυτήν την συμπεριφορά; Και τι ακριβώς επιδιώκει ο Ισίδωρος με τις αυστηρές του απαιτήσεις και τις ερωτήσεις του προς την Αμαλία; Αναζητά πράγματι την αλήθεια ή υπάρχει κάποιο άλλο κίνητρο πίσω από τη στάση του;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ