Η Γη Της Ελιάς – Δε θα περάσει έτσι αυτό – Θα σας κυνηγήσω

Η Γη Της Ελιάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν ανατροπές και δραματικές εκπλήξεις καθώς η Ισμήνη βρίσκεται ένα βήμα πριν καταδώσει την Αντωνία. Από τον Σεπτέμβριο, προετοιμαζόταν για το άνοιγμα ενός κέντρου αισθητικής στην Αερόπολη, συγκεντρώνοντας κουτιά στην επιχείρησή της με τη βοήθεια του συζύγου της, Κωνσταντίνου.

Η Γη Της Ελιάς – Δε θα περάσει έτσι αυτό – Θα σας κυνηγήσω

Ξαφνικά, η Αντωνία εισβάλλει με φωνές και απειλές. “Φτύσαμε αίμα εδώ μέσα για να σου δώσουμε αβάντα και τώρα εσύ εκμεταλλεύεσαι την προσπάθειά μας για κέρδος!”, της φωνάζει. Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να την απομακρύνει, αλλά αυτή παθαίνει κρίση και συνεχίζει να ουρλιάζει, απειλώντας τους, «Δε θα περάσει έτσι αυτό! Θα σας κυνηγήσω! Θα σας τα πάρω όλα!».

Η Ισμήνη, σε απόγνωση, δακρύζει. “Έχει αγοράσει και σπίτι εδώ, για να φύγει θα πρέπει να το πουλήσει ή να το νοικιάσει. Δεν είναι εύκολο να φύγουν ξαφνικά”, αναφέρει. Ο Κωνσταντίνος της προτείνει να πάει αμέσως στην αστυνομία και να καταγγείλει την παρενόχληση. Έτσι, η Ισμήνη θα βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει κατά της Αντωνίας και το μαρτύριο της θα λάβει τέλος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ