Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 8 – Μαρίνα – Μάνος στριμώχνουν την Αντιγόνη

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 8 – Η Μαρίνα και ο Μάνος, τρομοκρατημένοι, αναζητούν απαντήσεις από την Αντιγόνη για τις ανησυχίες που τους μετέφερε η Αγγελική. Στην άλλη πλευρά, ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη συναντιούνται και ανταλλάσσουν ιδέες σχετικά με τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 8 – Μαρίνα – Μάνος στριμώχνουν την Αντιγόνη

Αυτή η επικοινωνία φέρνει χαρά στον Λυκούργο, ο οποίος βλέπει το ζευγάρι να επανενώνεται. Η Αρετή, γεμάτη μίσος, σχεδιάζει πώς να καταστρέψει τον γάμο του Στάθη και της Ιουλίας. Οι Κούλα και Ασπασία προσπαθούν να την αποτρέψουν, αλλά η Αρετή είναι αποφασισμένη να καταστρέψει την τελετή. Παράλληλα, η Αριάδνη και ο Κουράκος αποκαλύπτουν τα συναισθήματά τους, αλλά η σχέση τους περιπλέκεται από το γεγονός ότι ο Κουράκος είναι παντρεμένος με την Ιουλία, τη μητέρα της Αριάδνης. Στην ταβέρνα, ο Χρήστος και η Αριάδνη ξεσπούν σε έναν έντονο καυγά.

Στη διάρκεια της διαμάχης, η Αριάδνη αποκαλύπτει ότι αγαπάει κάποιον άλλον. Ταυτόχρονα, μια σημαντική μάρτυρας που μπορεί να αποδείξει την αθωότητα του Μιλτιάδη εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα, δίνοντας ελπίδες για ανατροπή της υπόθεσης. Η Αριάδνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν η Νάνσυ της αποκαλύπτει ότι έχει αναπτύξει συναισθήματα για τον Κουράκο, αγνοώντας τη μυστική σχέση της Αριάδνης μαζί του. Η Νάνσυ ζητά από την Αριάδνη να ανακαλύψει αν ο Κουράκος είναι ελεύθερος, καθώς τα δικά της συναισθήματα γι’ αυτόν εντείνονται συνεχώς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ