Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 4 – Ο Ισίδωρος εγκαταλείπει το δημαρχείο

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 4 – Η Νάνσυ αισθάνεται απογοητευμένη από την απόλυτη αδιαφορία του Κουράκου, ενώ η Αριάδνη μαθαίνει κάτι που την ενισχύει στην απόφαση της να διαγράψει οριστικά τον Χρήστο.

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 4 – Ο Ισίδωρος εγκαταλείπει το δημαρχείο

Στο μεταξύ, η έκρηξη του αυτοκινήτου του Δημοσθένη προκαλεί αναστάτωση στην κοινωνία της Μάνης. Ο Δημοσθένης αποδίδει την επίθεση σε μαφιόζικο χτύπημα, εξαιτίας της επέκτασης των δραστηριοτήτων του στη Βουλγαρία. Στον Κωσταντίνο, ο Δημοσθένης αποκαλύπτει την υποψία του: «Υποψιάζομαι ότι ο Μιχάλης Χατζής είναι πίσω από αυτό. Ήδη με έχει απειλήσει». Ο Ισίδωρος ζητά από την Χάιδω να αναλάβει τα καθήκοντα του δημάρχου, αφού θα λείπει για αρκετές ημέρες στην Αθήνα και δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Ο Πότης και η Άννα προετοιμάζονται για τη μετακόμισή τους στο νέο καφενείο, ενώ η Άννα ανακαλύπτει ένα καινούργιο χόμπι.

Παράλληλα, ο Κουράκος ερευνά την απαγωγή ενός παιδιού και δέχεται ερωτικές πιέσεις από την Νάνσυ. Ο πατήρ Τιμόθεος, που ερμηνεύει ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ξεκινά να γνωρίζει το ποίμνιό του, με ανάμεικτες εντυπώσεις. Η Ισμήνη υποδέχεται τη νέα υπάλληλο του ινστιτούτου, την Παυλίνα, την οποία ερμηνεύει η Χαριτίνη Ηλιάδου. Εν τω μεταξύ, ο Δημοσθένης δεν δίνει τη δέουσα σημασία στο χτύπημα που δέχτηκε και οι δυσάρεστες εκπλήξεις συνεχίζονται.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ