Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 20 – Αναστασία – Αννα σκοτώνονται

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 20 – Η Αναστασία ξεσπάει στην Άννα, απαιτώντας να μάθει γιατί της έκρυψε την αλήθεια. Η οργή της είναι διάχυτη, καθώς αισθάνεται προδομένη. Μετά την ένταση, κατευθύνεται στο ελαιοτριβείο, όπου ζητάει τα ρέστα από τον Απόστολο, επιδιώκοντας να αποκαταστήσει τη δικαιοσύνη για τον εαυτό της.

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 20 – Αναστασία – Αννα σκοτώνονται

Παράλληλα, ο Μιχάλης και η Αφροδίτη βρίσκονται στο καφενείο, όπου απολαμβάνουν τη συντροφιά ο ένας του άλλου. Η χημεία τους εκπλήσσει και τους οδηγεί σε μια ευχάριστη συνομιλία. Ο Κουράκος, προσεκτικός και καχύποπτος, ενημερώνει τον Στάθη ότι κάποιος τον παρακολουθεί και ζητάει το υλικό από τις κάμερες. Η ανησυχία του Στάθη μεγαλώνει, καθώς συνειδητοποιεί ότι κινδυνεύει. Στο μεταξύ, η Χάιδω αναλαμβάνει τα ηνία της δημοτικής αρχής, καθώς εκλέγεται δήμαρχος. Η επιτυχία της συνδυάζεται με τη θλίψη της Αναστασίας, η οποία διαλύει τον αρραβώνα της με τον Απόστολο, αναγνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει με τη σχέση αυτή.

Στον αντίποδα, η Αφροδίτη, γεμάτη συναισθήματα, εξομολογείται στον Χρήστο ότι έχει αναπτύξει αισθήματα για κάποιον άλλον. Η κατάσταση γύρω τους αλλάζει διαρκώς, με κάθε χαρακτήρα να προσπαθεί να βρει τη θέση του. Οι σχέσεις τους δοκιμάζονται, και οι επιλογές τους διαμορφώνουν το μέλλον τους, καθώς ο καθένας παλεύει με τις προκλήσεις που τους παρουσιάζονται.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ