Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 18 – Η Αναστασία χαλάει τον αρραβώνα της

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 18 – Η Αναστασία, νιώθοντας προδομένη από την Άννα, εκρήγνυται όταν ανακαλύπτει το κρυφό δείπνο του Αποστόλη με την Παυλίνα. Ο θυμός και η ζήλια την κυριεύουν, και αποφασίζει να μην κρατήσει άλλο τα συναισθήματά της. Πηγαίνει με οργή στο ελαιοτριβείο και απαιτεί εξηγήσεις από τον Αποστόλη. Η ένταση μεταξύ τους είναι τόσο μεγάλη που σοκάρει τους υπόλοιπους εργαζόμενους, οι οποίοι παρακολουθούν άφωνοι.

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 18 – Η Αναστασία χαλάει τον αρραβώνα της

Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης και η Αφροδίτη επιλέγουν να περάσουν χρόνο μαζί στο καφενείο, όπου η χημεία τους γίνεται όλο και πιο εμφανής. Κάτι νέο γεννιέται μεταξύ τους, καθώς νιώθουν αμοιβαία έλξη που μέχρι πρόσφατα αγνοούσαν. Παράλληλα, ο Λυκούργος κάνει μια διακριτική παρατήρηση στον Ισίδωρο για το διαζύγιό του από την Αμαλία. Ο Ισίδωρος φαίνεται να επανεξετάζει τα δεδομένα της ζωής του, καθώς σκέφτεται όλα όσα θεωρούσε δεδομένα μέχρι τώρα. Ο Κουράκος ενημερώνει τον Στάθη ότι κάποιος παρακολουθεί το σπίτι τους, και ζητάει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, γεγονός που αυξάνει την ανησυχία τους.

Στο δημαρχείο, η Χάιδω εκλέγεται δήμαρχος, προκαλώντας έκπληξη και σύγχυση σε πολλούς. Η Αναστασία, ανήμπορη να διαχειριστεί όσα συμβαίνουν γύρω της, αποφασίζει να διαλύσει τον αρραβώνα της με τον Αποστόλη, επιστρέφοντάς του τη βέρα. Η Αφροδίτη, από την άλλη, αποκαλύπτει στον Χρήστο ότι έχει αναπτύξει συναισθήματα για κάποιον άλλον, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση. Όσο για την Αγγελική, δείχνει υπερβολική οικειότητα προς την Αντιγόνη, γεγονός που ανησυχεί έντονα τη Μαρίνα, η οποία αναρωτιέται για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ