Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 15 – Η Νόρα αρπάζει την Αγγελική

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 15 – Η Αρετή δεν μπορεί να συγκρατήσει το θυμό και τη ζήλια της, και αποφασίζει αυθόρμητα να ετοιμάσει ένα προσβλητικό δώρο για τον Στάθη και την Ιουλία, με σκοπό να διαταράξει τη χαρά τους.

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 15 – Η Νόρα αρπάζει την Αγγελική

Εν τω μεταξύ, η Ισμήνη ανακαλύπτει πως η μετακόμιση του Κωνσταντίνου στην Αθήνα ήταν μια καλοστημένη παγίδα για να την ελέγξει, και αυτή η αποκάλυψη την αναγκάζει να επανεξετάσει τις αποφάσεις της. Μετά από πολλούς μήνες απουσίας, η Ιουλία επιστρέφει στη Μάνη ως νύφη, έτοιμη να οργανώσει τον γάμο της με τον Στάθη. Παράλληλα, ο Αποστόλης κανονίζει να συναντηθεί με την Παυλίνα, χωρίς να ενημερώσει την Αναστασία, προσπαθώντας να κρατήσει κρυφά στοιχεία που θα μπορούσαν να καταστρέψουν τη σχέση του. Στο δικαστικό μέτωπο, το συμβούλιο συνεδριάζει και λαμβάνει την απόφαση για την υπόθεση του Μιλτιάδη.

Παράλληλα, ο Παρασκευάς πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τη Νόρα Κοσμάτου, η οποία φαίνεται να εμπλέκεται στην απαγωγή του κοριτσιού στο πάρκο. Στο μεταξύ, η Νόρα, επωφελούμενη από την απουσία όλων, εισβάλλει στο σπίτι του Μάνου. Με πρόσχημα μια βόλτα για παγωτό, αρπάζει την μικρή Αγγελική.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ