Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 14 – Η Βασιλική αντιμέτωπη με την αλήθεια

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 14 – Ο Παρασκευάς αποφασίζει να αποκαλύψει στη Βασιλική τα συναισθήματα που τρέφει ο Μιλτιάδης για εκείνη. Όταν της εξομολογείται πως ο Μιλτιάδης είναι ερωτευμένος μαζί της, η Βασιλική αντιδρά έντονα.

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 14 – Η Βασιλική αντιμέτωπη με την αλήθεια

Αντιμετωπίζει τη συζήτηση με δυσφορία, καθώς δεν επιθυμεί να την συνεχίσει και προσπαθεί να κλείσει το θέμα οριστικά. Ωστόσο, μέσα της, αυτό το γεγονός πυροδοτεί ένα νέο κύμα συναισθημάτων που την αναστατώνει. Παράλληλα, η Αρετή ασχολείται με τις δικές της προετοιμασίες. Έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει διάφορες εκπλήξεις στο δημαρχείο, με στόχο να προσδώσει μια ξεχωριστή πινελιά στον επερχόμενο γάμο της Ιουλίας και του Στάθη. Καθώς οι μέρες περνούν, οι ετοιμασίες γίνονται όλο και πιο έντονες, αυξάνοντας την αγωνία και την πίεση.

Η Αρετή, με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα, βυθίζεται στην οργάνωση του γάμου, προσπαθώντας να συντονίσει κάθε λεπτομέρεια του σχεδίου της. Παράλληλα, η Βασιλική αν και προσπαθεί να αφήσει πίσω της τα λόγια του Παρασκευά, δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται όσα της είπε για τον Μιλτιάδη. Οι συναισθηματικές της αναταράξεις την κρατούν σε εγρήγορση, δημιουργώντας μια εσωτερική σύγκρουση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ