Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 13 – Ασπασία – Ξένια γίνονται μια γροθιά

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 13 – Η κατάθεση της μάρτυρος ανατρέπει τα δεδομένα και δίνει στον Λυκούργο το πλεονέκτημα, επιτρέποντάς του να προχωρήσει τις διαδικασίες για την αποφυλάκιση του Μιλτιάδη. Η μικρή κωμόπολη παρακολουθεί με ανυπομονησία τις εξελίξεις, καθώς όλοι περιμένουν την επόμενη κίνηση.

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 13 – Ασπασία – Ξένια γίνονται μια γροθιά

Την ίδια στιγμή, η Ασπασία και η Ξένια καταστρώνουν σχέδιο για να επισκεφθούν το παιδί, διατηρώντας όμως τη μυστικότητα της υπόθεσης. Ωστόσο, η κατάσταση περιπλέκεται όταν ο Δημοσθένης τις εντοπίζει, πυροδοτώντας νέα ένταση στις σχέσεις τους. Η Άννα παρατηρεί σημάδια στα χέρια της Θεοδώρας και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Παρά την ανησυχία της, η Θεοδώρα την προειδοποιεί να μην αποκαλύψει τίποτα για τον Ανδρέα, προκαλώντας αβεβαιότητα και φορτίζοντάς την με επιπλέον βάρος.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ