Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 13

Η κατάθεση της μάρτυρος έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία και δίνει στον Λυκούργο το πάνω χέρι, ο οποίος πλέον μπορεί να κινήσει τις διαδικασίες για την αποφυλάκιση του Μιλτιάδη. Όλοι στην κωμόπολη περιμένουν με αγωνία την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης. Στο μεταξύ, η Ασπασία και η Ξένια καταστρώνουν ένα σχέδιο για να επισκεφθούν το παιδί, προσπαθώντας να κρατήσουν την όλη υπόθεση μυστική. Όμως, τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή όταν ο Δημοσθένης τις βλέπει, κάτι που δημιουργεί μια νέα αίσθηση έντασης. Η Άννα παρατηρεί τα σημάδια στα χέρια της Θεοδώρας και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει. Παρ’ όλα αυτά, η Θεοδώρα της ζητάει να μη μιλήσει πουθενά για τον Ανδρέα, αφήνοντας την Άννα με ερωτήματα και ένα βάρος να κουβαλά.

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 14

Ο Παρασκευάς αποφασίζει να φανερώσει στη Βασιλική τα συναισθήματα που τρέφει ο Μιλτιάδης για εκείνη. Όταν της λέει ότι ο Μιλτιάδης είναι ερωτευμένος μαζί της, η Βασιλική αντιδρά με ένταση. Δεν θέλει να μπει σε αυτήν τη συζήτηση και προσπαθεί να κλείσει το θέμα μια για πάντα, ενώ μέσα της δημιουργείται ένα νέο σύμπλεγμα συναισθημάτων. Στο μεταξύ, η Αρετή βρίσκεται σε μια δική της φάση. Ξεκινά να οργανώνει διάφορες εκπλήξεις που θέλει να κάνει στο δημαρχείο, με σκοπό να προσδώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα στον γάμο της Ιουλίας και του Στάθη. Οι προετοιμασίες γίνονται όλο και πιο πυρετώδεις, με την ένταση να αυξάνεται.

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 15

Η Αρετή δεν μπορεί να συγκρατήσει το θυμό και τη ζήλια της. Σε μια στιγμή παρόρμησης, αποφασίζει να ετοιμάσει ένα προσβλητικό και κακόβουλο δώρο για τον Στάθη και την Ιουλία, σκοπεύοντας να χαλάσει τη χαρά τους. Παράλληλα, η Ισμήνη ανακαλύπτει ότι η μετακόμιση του Κωνσταντίνου στην Αθήνα ήταν ένα τέχνασμα, σχεδιασμένο να τη χειραγωγήσει. Αυτή η συνειδητοποίηση τη φέρνει αντιμέτωπη με τον εαυτό της και τις αποφάσεις της. Μετά από πολλούς μήνες, η Ιουλία επιστρέφει στη Μάνη, με τον αέρα της νύφης, και ξεκινάει τις προετοιμασίες για τον γάμο της με τον Στάθη. Παράλληλα, ο Αποστόλης κανονίζει ένα ραντεβού με την Παυλίνα, χωρίς να αναφέρει τίποτα στην Αναστασία, προσπαθώντας να κρατήσει μυστικά που πιθανόν να ανατρέψουν ισορροπίες. Στο δικαστικό μέτωπο, το συμβούλιο συνεδριάζει και παίρνει απόφαση για την υπόθεση του Μιλτιάδη, ενώ ο Παρασκευάς επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει την Νόρα Κοσμάτου, που σχετίζεται με την απαγωγή του κοριτσιού στο πάρκο. Στο μεταξύ, η Νόρα, εκμεταλλευόμενη την απουσία όλων, εισβάλλει στο σπίτι του Μάνου και αρπάζει την Αγγελική με το πρόσχημα ότι θα πάνε για παγωτό.

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 16

Ο Παρασκευάς, γεμάτος ανησυχίες, συζητάει με τον Λυκούργο για την Νόρα και τους προβληματισμούς του σχετικά με τη συμπεριφορά της. Από την άλλη, ο Μιλτιάδης αποφυλακίζεται και οι γυναίκες της ζωής του, η Χάιδω και η Βασιλική, οργανώνουν μια μικρή γιορτή προς τιμήν του, γεμάτη συγκίνηση και χαρά για την επιστροφή του. Στο μεταξύ, η Θεοδώρα πληροφορεί την Άννα για τη βραδινή έξοδο του Αποστόλη με την Παυλίνα, ενώ ο ίδιος προσπαθεί να πείσει ότι η σχέση τους είναι μόνο φιλική. Η Ειρήνη ανακοινώνει στην Αφροδίτη πως εκείνη και ο Παρασκευάς θα πάνε μαζί τους στην Κυανή Ακτή, προκαλώντας νέο κύμα σχολιασμού και συναισθημάτων. Η μεγάλη μέρα για τον Στάθη και την Ιουλία πλησιάζει, με τους δυο τους να θυμούνται τις καλές και κακές στιγμές της σχέσης τους. Η Αρετή ετοιμάζεται να τους χαλάσει τον γάμο, όμως η Κούλα έχει ήδη λάβει τα μέτρα της για να αποτρέψει το κακό. Ο γάμος τελικά πραγματοποιείται σε μια συγκινητική τελετή, όπου χαρά και συγκίνηση κατακλύζουν τους πάντες.

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 17

Η Αφροδίτη αρχίζει να αισθάνεται περίεργα και θυμωμένη που η Ιουλία δεν την κάλεσε στο τραπέζι του γάμου. Σιγά σιγά, οι υποψίες της σχετικά με τον Χρήστο και την Αριάδνη γίνονται όλο και πιο έντονες. Στο μεταξύ, η Αρετή έχει ένα άσχημο καυγά με την Κούλα επειδή της χάλασε τα σχέδια, φτάνοντας στο σημείο να τη διώξει από το σπίτι και τη δουλειά. Αναγκασμένη να αναζητήσει καταφύγιο, η Κούλα καταλήγει στο σπίτι του Δημοσθένη. Ο Παρασκευάς, γεμάτος αμφιβολίες, εξομολογείται στη Χάιδω πως ο έρωτάς του για την Ειρήνη έχει αρχίσει να σβήνει. Εκείνη τον συμβουλεύει να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο του χωρισμού. Παράλληλα, η Θεοδώρα ενημερώνει την Αναστασία για την έξοδο του Αποστόλη με την Παυλίνα, προειδοποιώντας την να πάρει τα μέτρα της. Ο Στάθης και η Ιουλία συζητούν για το μέλλον τους, καθώς ο Στάθης της προτείνει να εργαστεί στην καινούργια οικογενειακή επιχείρηση στην Αθήνα. Η ιδέα αυτή προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα στην Ιουλία, καθώς η απόφαση αυτή θα αλλάξει πολλά στη ζωή τους. Ωστόσο, τα σχέδια αυτά δεν θα μείνουν για πολύ καιρό στα λόγια, αφού η ζωή θα τους φέρει αντιμέτωπους με νέα εμπόδια. Τα πάθη, οι ζήλιες και οι ίντριγκες είναι έτοιμα να κάνουν την εμφάνισή τους!

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 18

Η Αναστασία, νιώθοντας προδομένη από την Άννα, ξεσπάει με ένταση για το κρυφό δείπνο του Αποστόλη με την Παυλίνα. Δεν αντέχει να κρατήσει άλλο μέσα της τον θυμό και τη ζήλια. Με οργή, πηγαίνει στο ελαιοτριβείο για να απαιτήσει εξηγήσεις από τον Αποστόλη. Η σκηνή που δημιουργείται είναι γεμάτη πάθος και ένταση, αφήνοντας τους υπόλοιπους εργαζόμενους άναυδους. Ο Μιχάλης και η Αφροδίτη, από την άλλη, αποφασίζουν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί στο καφενείο. Οι δυο τους αρχίζουν να νιώθουν μια αμοιβαία έλξη, μια χημεία που μέχρι τώρα δεν είχαν αντιληφθεί.

Στο μεταξύ, ο Λυκούργος κάνει μια διακριτική νύξη στον Ισίδωρο για το διαζύγιό του από την Αμαλία. Ο Ισίδωρος δείχνει να βρίσκεται σε φάση αναθεώρησης, σκέφτεται κάποια πράγματα που μέχρι τώρα θεωρούσε δεδομένα. Ο Κουράκος ενημερώνει τον Στάθη ότι κάποιος παρακολουθεί το σπίτι τους και ζητάει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, προκαλώντας νέο κύμα ανησυχίας. Ταυτόχρονα, στο δημαρχείο διεξάγεται ψηφοφορία και ανακηρύσσεται δήμαρχος η Χάιδω, κάτι που σοκάρει και αιφνιδιάζει πολλούς.

Η Αναστασία, μη μπορώντας να αποδεχτεί όσα συμβαίνουν γύρω της, δίνει πίσω τη βέρα στον Αποστόλη, διαλύοντας τον αρραβώνα τους. Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη εξομολογείται στον Χρήστο ότι της αρέσει κάποιος άλλος, φέρνοντάς τον σε δύσκολη θέση. Όσο για την Αγγελική, δείχνει μια υπερβολική εκδηλωτικότητα απέναντι στην Αντιγόνη, κάνοντας τη Μαρίνα να νιώθει πολύ άβολα και προβληματισμένη για το τι ακολουθεί.

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 19

Η Χάιδω μαθαίνει για τις αισχρές συκοφαντίες που κυκλοφόρησε ο Δημοσθένης και έρχεται αντιμέτωπη μαζί του, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση και κόντρες. Η Ασπασία βρίσκεται δίπλα της, παίρνοντας ξεκάθαρα το μέρος της Χάιδως και δείχνοντας ότι δεν θα αφήσει τα πράγματα να ξεφύγουν. Παράλληλα, οι κόντρες ανάμεσα στη Φιλιώ και τη Νάνσυ συνεχίζονται αμείωτες, με τις ίντριγκες να πολλαπλασιάζονται. Αυτή τη φορά, ο Τζον βρίσκεται σε μια θέση που δεν είχε προβλέψει. Ανακαλύπτει τελικά ποια από τις δύο προκαλεί τις εντάσεις, κάτι που ίσως αλλάξει τις ισορροπίες στο μέλλον.

Η Ισμήνη, τυχαία, ακούει τον Δημοσθένη να μιλάει με απρεπή και προκλητικό τρόπο στον Κωνσταντίνο, αφήνοντάς την άναυδη. Αυτή η συνάντηση οδηγεί τον Κωνσταντίνο σε μια μεγάλη εξομολόγηση. Αναγκάζεται να της πει την αλήθεια για το σκοτεινό παρελθόν του, εξηγώντας τη σχέση του με τον Δημοσθένη και τις μηχανορραφίες τους. Η Ισμήνη σοκάρεται, συνειδητοποιώντας πως όλα όσα γνώριζε ήταν μια απάτη. Με προτροπή του Μάνου, η Αθηνά με τη Μαρία αποφασίζουν να επισκεφτούν το σπίτι του Ισίδωρου για να τα βρουν, προσπαθώντας να διορθώσουν τις ζημιές που έχουν γίνει.

Ο Αποστόλης, ωστόσο, συνεχίζει τα παιχνίδια του. Κανονίζει ένα ακόμη μυστικό ραντεβού με την Παυλίνα, ρισκάροντας να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Ο Στάθης, οργισμένος, επιτίθεται στον Χρήστο όταν τον βρίσκει να τραβάει την Αριάδνη για να της μιλήσει με το ζόρι. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, με τον Στάθη να χάνει την ψυχραιμία του και να δημιουργεί ένα σκηνικό που θα μείνει αξέχαστο

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο  20, 21, 22, 23, 24, 25, 26

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η γη της ελιάς δ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 13Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 14Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 15Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 16Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 17Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 18Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 19