Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 11 – Η Αντιγόνη αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 11 – Η Αριάδνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν η Νάνσυ την πιέζει να “ψαρέψει” πληροφορίες από τον Κουράκο σχετικά με μια πιθανή άλλη σχέση του. Ταυτόχρονα, η Ισμήνη παλεύει με την ιδέα ότι ο Κωνσταντίνος θα μετακομίσει στην Αθήνα.

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 11 – Η Αντιγόνη αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό

Σε αυτό το φορτισμένο περιβάλλον, η Αριάδνη αρχίζει να αφήνει προσωπικά αντικείμενα στο σπίτι του Κουράκου και περνά μια νύχτα μαζί του, με τον Στάθη να αναρωτιέται για τον νέο της έρωτα. Η Αρετή, με αυθάδεια και χαιρέκακη διάθεση, αποκαλύπτει στην Αφροδίτη ότι ο Χρήστος έχει σχέση με την Αριάδνη. Όμως, το κάρμα της επιστρέφει καθώς μαθαίνει ότι ο Στάθης προγραμματίζει γάμο με την Ιουλία, γεγονός που την αναστατώνει.

Παράλληλα, η Ισμήνη, γεμάτη τύψεις, ζητά συγνώμη από τον Κωνσταντίνο, αλλά η αντίδρασή του την αφήνει άναυδη. Στο μεταξύ, η Αγγελική παρακαλεί την Αντιγόνη να αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό. Όταν φαίνεται ότι η στιγμή της αποκάλυψης πλησιάζει, ο Μάνος και η Μαρίνα εισβάλλουν στο σπίτι και ακούνε τα πάντα, ανατρέποντας την κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ