Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 10 – Η Νάνσυ εξομολογείται τον έρωτα της για τον Κουράκο

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 10 – Ο Μιλτιάδης βρίσκεται προφυλακισμένος, γεγονός που βαραίνει τις ψυχές της Χάιδως, της Βασιλικής και του Παρασκευά. Ο Λυκούργος συνεχίζει να παλεύει για να βρει τη μάρτυρα που θα αλλάξει την κατάσταση. Παράλληλα, ο Παρασκευάς, προσπαθώντας να βοηθήσει, τυπώνει και τοποθετεί αφίσες σε όλο το χωριό, ελπίζοντας να πείσει τη μάρτυρα να εμφανιστεί.

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 10 – Η Νάνσυ εξομολογείται τον έρωτα της για τον Κουράκο

Καθώς ξεκινά η συλλογή της ελιάς, ο Μιχάλης προσφέρεται να αντικαταστήσει τον Μιλτιάδη, επιτρέποντας έτσι τη συνέχιση της δουλειάς. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα επιστρέφει εσπευσμένα στη Μάνη για να στηρίξει την Αγγελική, καθώς ανησυχεί για την επίδραση που μπορεί να έχει η Αντιγόνη πάνω της. Παράλληλα, η Αριάδνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς η Νάνσυ της εξομολογείται ότι είναι ερωτευμένη με τον Κουράκο, αγνοώντας ότι η Αριάδνη έχει ήδη σχέση μαζί του.

Η Αφροδίτη προσπαθεί να φέρει κοντά τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, καταστρώνοντας ένα σχέδιο με αυτή την ελπίδα. Ωστόσο, η κατάσταση περιπλέκεται όταν ο Μάνος φτάνει στην Αρεόπολη και έρχεται αντιμέτωπος με μία απρόσμενη εξέλιξη που ανατρέπει τα πάντα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ