Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 1 – Η Αμαλία τελειώνει τους Βρεττάκους

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 1 – Η νύχτα μετά τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον κυλά με τρόμο και αγωνία. Η Αμαλία, σε μία απεγνωσμένη πράξη, έχει βάλει φωτιά στο σπίτι του Ισίδωρου και της Αθηνάς. Όταν ξημερώνει, δύο σπίτια έχουν γίνει στάχτη και η νταντά της μικρής Αγγελικής βρίσκεται νεκρή.

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος Επεισόδιο 1 – Η Αμαλία τελειώνει τους Βρεττάκους

Οι ώρες που πέρασαν όλοι, και ιδιαίτερα η Μαρίνα με το Μάνο, ψάχνοντας για την Αγγελική, δεν περιγράφονται. Παράλληλα, ο Μιχάλης Χατζή (Στέφανος Μιχαήλ), ο νέος διευθυντής της εταιρείας των Βρεττάκων, φτάνει απροειδοποίητα στην Ελλάδα. Αλλά μια δυσάρεστη έκπληξη τον περιμένει μόλις φτάνει: βλέπει τον Δημοσθένη, με τον οποίο έχουν παλιούς λογαριασμούς. Ο Μιχάλης τον πλησιάζει αγριεμένος και του λέει: “Στη Μάνη ήρθα μόνο για να συναντήσω εσένα.” Την ίδια στιγμή, η Αρετή έχει συνάντηση με τον καναλάρχη και δέχεται πρόταση για παρουσίαση εκπομπής.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Η Αριάδνη αποφασίζει να ξεγράψει τον Χρήστο και έρχεται κοντά με τον Κουράκο. Η Ασπασία, έξαλλη με τον Δημοσθένη, απαιτεί να μάθει την αλήθεια. “Πες μου με τι βρωμοδουλειές έχεις μπλέξει και γιατί έχουν απαγάγει την Ειρήνη!” του φωνάζει. Ο Δημοσθένης της δίνει ψεύτικες εξηγήσεις, και τελικά την πληρώνει ο Παρασκευάς, ο οποίος κατηγορείται ότι δεν ενδιαφέρθηκε επαρκώς για την εξαφάνιση της Ειρήνης. Εν τω μεταξύ, η Άννα φαίνεται ήσυχη και μελαγχολική, κάτι που ανησυχεί τον Πότη. “Αννούλα μου, γιατί είσαι έτσι μαραμένη; Κορωνίτσα μου, μήπως είσαι άρρωστη; Να πάμε στο γιατρό να σε δει,” της λέει με αγωνία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ