Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς του ΜΕΓΚΑ …

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 1

Η νύχτα μετά από το γάμο της Αθηνάς και του Τζον κυλά μέσα στο τρόμο και την αγωνία καθώς η Αμαλία έχει βάλει να κάψουν το σπίτι του Ισίδωρου και της Αθηνάς. Το ξημέρωμα βρίσκει δύο σπίτια στάχτη κι έναν άνθρωπο νεκρό, την νταντά της μικρής Αγγελικής. Οι ώρες όμως που πέρασαν όλοι και κυρίως η Μαρίνα με το Μάνο μέχρι να βρουν καλά την Αγγελική δεν περιγράφονται. Στο μεταξύ ο Μιχάλης Χατζή (Στέφανος Μιχαήλ), ο καινούργιος διευθυντής στην εταιρεία των Βρεττάκων έρχεται απροειδοποίητα στην Ελλάδα. Όμως μία δυσάρεστη έκπληξη τον περιμένει αμέσως μετά την άφιξη του καθώς βλέπει μπροστά του τον Δημοσθένη, με τον οποίο έχουν παλιούς λογαριασμούς. Αγριεμένος τον πλησιάζει και του λέει “στη Μάνη ήρθα μόνο για να συναντήσω εσένα“. Την ίδια ώρα η Αρετή κάνει ραντεβού με τον καναλάρχη και δέχεται πρόταση για την παρουσίαση εκπομπής. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται. Η Αριάδνη ξεγράφει τον Χρήστο και έρχεται κοντά με τον Κουράκο. Η Ασπασία γίνεται έξαλλη με το Δημοσθένη και απαιτεί να μάθει την αλήθεια. “Πες μου με τι βρωμοδουλειές έχεις μπλέξει και γιατί έχουν απαγάγει την Ειρήνη” του φωνάζει. Φυσικά ο Δημοσθένης δίνει ψεύτικες εξηγήσεις και στο τέλος την πληρώνει ο Παρασκευάς ο όποιος υποτίθεται δεν ενδιαφέρθηκε επαρκώς για την εξαφάνιση της Ειρήνης. Στο μεταξύ η Άννα είναι πολύ πιο ήσυχη και μελαγχολική και ο Πότης ανησυχεί για το τι μπορεί να της συμβαίνει. “Αννούλα μου γιατί είσαι έτσι μαραμένη; Κορωνίτσα μου μήπως είσαι άρρωστη; Να πάμε στο γιατρό να σε δει” της λέει.

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 2

Από την άλλη ο Λυκούργος στεναχωριέται που η Ισμήνη με τον Κωσταντίνο δεν μπορούν φερθούν πολιτισμένα και ζητά την βοήθεια του Χρήστου και της Αφροδίτης. “Κάντε κάτι κι εσείς ρε παιδιά. Βάλτε ένα χεράκι. Δεν είναι κατάσταση αυτή” τους λέει αποφασισμένος. Η Νόρα με το Μιχάλη πηγαίνουν καλεσμένοι στο σπίτι του Τζον και η Νόρα βάζει στο μάτι την Φιλιώ σχεδιάζοντας την απαγωγή της με το κύκλωμα που συνεργάζεται. Στο μεταξύ μεγάλος καυγάς ανάβει ανάμεσα στην Αρετή και τον παπά όταν εκείνος πηγαίνει στο μαγαζί της και απαιτεί να του δώσει δωρεάν τρόφιμα για να τα μοιράσει στους φτωχούς. Την ίδια ώρα η Χρυσούλα βλέπει τον Κωσταντίνο και τη Σοφία να μπαίνουν μαζί στο σπίτι του και σκέφτεται ότι είναι ζευγάρι ενώ η Αριάδνη, έχει συνειδητοποιήσει πλέον το παιχνίδι που παίζει ο Χρήστος και θυμώνει πάρα πολύ. Όταν όμως εξαιτίας μίας τυχαίας αφορμής βρεθεί πολύ κοντά με τον Κουράκο σε ανύποπτη στιγμή θα εκδηλωθούν τα συναισθήματά τους με τρόπο που ξαφνιάζει ακόμα και τους ίδιους. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία που έχουνε πάρει την πληροφορία για το που βρίσκεται η Ξένια με το μωρό φτάνουν στο σπίτι της στην Αλεξανδρούπολη και υπό την απειλή όπλου ο Δημοσθένης αρπάζει το παιδί. Η Ασπασία τα χάνει ενώ η Ξένια κλαίγοντας τον εκλιπαρεί “συγνώμη σε παρακαλώ. Μη μου το παίρνεις“. Ο καιρός περνάει. Οι Βρεττάκοι έχουν αγοράσει καινούριους ελαιώνες στην Αττική και η μισή τους ζωή μεταφέρεται στην Αθήνα.

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 3

Την ίδια στιγμή ένας παπάς φτάνει στην Αρεόπολη και η διαμονή του εκεί προβλέπεται επεισοδιακή. Παράλληλα ο Μιχάλης Χατζής πηγαίνει στη Μάνη με την αρραβωνιαστικιά του την Νόρα (Ναυσικά Παναγιωτακόπουλου) η οποία κρύβει ένα σκοτεινό πρόσωπο το οποίο δε γνωρίζει ο Μιχάλης. Ο Στάθης δανείζεται το αυτοκίνητο του Δημοσθένη και την ώρα που πάει να μπει μέσα γίνεται έκρηξη αλλά ευτυχώς ο Στάθης την γλιτώνει με λίγες μόνο γρατζουνιές. Η αδίστακτη μαφία που θέλει να εκδικηθεί τον Δημοσθένη απαγάγει την Ειρήνη, η οποία περνά στιγμές αγωνίας στα χέρια των απαγωγέων. “Πες στον πατέρα σου να κάτσει καλά γιατί την επόμενη φορά θα σε βρει κομματάκια” απειλούν ενώ ο Δημοσθένης και η Ασπασία δηλώνουν την εξαφάνιση της στον Κουράκο. Παράλληλα η Χάιδω με την Βασιλική μετακομίζουν σε νέο σπίτι ενώ ο πάτερ Τιμόθεος κάνει αγιασμό στο καινούργιο καφενείο του Πότη. Εκεί συναντάει και τον Λυκούργο αλλά η πρώτη τους γνωριμία είναι επεισοδιακή. Στο μεταξύ ο Ισίδωρος με την Αθηνά και τον Μάνο επιβλέπουν τους ελαιώνες στα Μεσόγεια. Την ίδια ώρα που Αποστόλης με τον Μιχάλη και τον Μιλτιάδη ετοιμάζονται για την λαδιά. Ο Στάθης μετρά αντίστροφα μέχρι την ημέρα του γάμου του με την Ιουλία ενώ η Νόρα, η αρραβωνιάστηκα του Μιχάλη βάζει στο στόχαστρο την μικρή Αγγελική.

Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 4

Παράλληλα η Νάνσυ απογοητεύεται από την απόλυτη αδιαφορία του Κουράκου ενώ η Αριάδνη μαθαίνει κάτι που την βοηθά να διαγράψει το Χρήστο οριστικά. Η έκρηξη του αυτοκινήτου του Δημοσθένη θορυβεί την κοινωνία της Μάνης ενώ εκείνος το αποδίδει σε μαφιόζικο χτύπημα επειδή άνοιξε τις δουλειές του στην Βουλγαρία. Στον Κωσταντίνο όμως εκμυστηρεύεται “υποψιάζομαι ότι αυτός που το έκανε είναι ο Μιχάλης Χατζής. Ήδη με έχει απειλήσει” του λέει. Ο Ισίδωρος ζητά από την Χάιδω να αναλάβει χρέη δημάρχου καθώς εκείνος θα λείπει για αρκετές ημέρες του μήνα στην Αθήνα και δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του. Ο Πότης και η Άννα ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο νέο τους καφενείο, ενώ η Άννα βρίσκει καινούργιο χόμπι. Στο μεταξύ ο Κουράκος ερευνά την απαγωγή ενός παιδιού και παράλληλα δέχεται ερωτικές πιέσεις από την Νάνσυ ενώ ο πατήρ Τιμόθεος (Θανάσης Βισκαδουράκης) αρχίζει να γνωρίζει το ποίμνιό του και οι εντυπώσεις του είναι ανάμεικτες, την ίδια ώρα η Ισμήνη υποδέχεται την νέα υπάλληλο του ινστιτούτου την Παυλίνα (Χαριτίνη Ηλιάδου), ενώ ο Δημοσθένης δε δίνει την πρέπουσα σημασία στο χτύπημα που δέχτηκε και οι δυσάρεστες εκπλήξεις συνεχίζονται.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο  5, 6, 7, 8, 9, 10

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ
Η Γη της ΕλιάςΗ γη της ελιάς δ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 1Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 2Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 3Η Γη Της Ελιάς Δ Κύκλος – Επεισόδιο 4