Η Γη της Ελιάς – Χτύπημα κάτω απο την μέση η αρπαγή της Ειρήνης

Η Γη της Ελιάς – Στα πρώτα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς του MEGA, θα παρακολουθήσουμε την απαγωγή της Ειρήνης, όπως επιβεβαιώνεται από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε. Όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και μέρες, μετά την ανατίναξη του αυτοκινήτου του, ο Δημοσθένης θα βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο μιας αντίπαλης βουλγαρικής συμμορίας που δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών.

Η Γη της Ελιάς – Χτύπημα κάτω απο την μέση η αρπαγή της Ειρήνης

Παρά τα απειλητικά μηνύματα που λαμβάνει, ο Δημοσθένης συνεχίζει ακάθεκτος να επεμβαίνει στα σχέδια τους, όμως αυτή τη φορά οι αντίπαλοί του θα του δείξουν τη δύναμή τους με έναν πιο σοκαριστικό τρόπο. Συγκεκριμένα, στον τέταρτο κύκλο της σειράς, οι αντίπαλοι του Δημοσθένη απαγάγουν την κόρη του, Ειρήνη, για να του δείξουν ότι δεν αστειεύονται. Ο Δημοσθένης θα αναγκαστεί να έρθει σε συμφωνία μαζί τους για να σώσει την κόρη του. Το τρέιλερ περιλαμβάνει αρκετά πλάνα από την αρπαγή της Ειρήνης, υποδηλώνοντας ότι πιθανόν πίσω από όλο αυτό βρίσκονται ο Μιχάλης Χατζής και η σύντροφός του, Νόρα.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει ανατροπές στην πλοκή, καθώς ο Δημοσθένης αντιμετωπίζει μια νέα, πιο προσωπική απειλή που τον αναγκάζει να αναθεωρήσει τις ενέργειές του. Οι θεατές θα δουν τον ήρωα να παλεύει για να σώσει την κόρη του, ενώ οι αντιπαραθέσεις με τη βουλγαρική συμμορία εντείνουν την αγωνία και την ένταση. Το δράμα κορυφώνεται καθώς αποκαλύπτονται νέες συμμαχίες και προδοσίες, ενώ η απαγωγή της Ειρήνης αποτελεί κεντρικό σημείο στην ιστορία του τέταρτου κύκλου της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ