Η Γη Της Ελιάς – Χωρισμοί και Νέα Ειδύλλια φέρνουν αναταραχή

Η Γη Της Ελιάς – Στα νέα επεισόδια της τέταρτης σεζόν της σειράς, οι εξελίξεις φέρνουν αρκετές ανατροπές, ξεκινώντας με τρεις χωρισμούς. Ο Μάνος και η Μαρίνα, μετά την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι τους, αποφασίζουν να μετακομίσουν, ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες.

Η Γη Της Ελιάς – Χωρισμοί και Νέα Ειδύλλια φέρνουν αναταραχή

Ωστόσο, η έλευση του Μιχάλη Χατζή (Στέφανος Μιχαήλ) στην Μάνη φέρνει νέα προβλήματα. Ο Χατζής αναλαμβάνει τη θέση του Μάνου στο ελαιοτριβείο για να τον βοηθήσει, αλλά δεν διστάζει να φλερτάρει ανοιχτά τη Μαρίνα. Αυτή η κίνηση προκαλεί την οργή του Μάνου, ενώ η Νάνσυ, κόρη του Τζον, αρχίζει να πολιορκεί τον Μάνο, ο οποίος της είχε τραβήξει το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή. Ο Μάνος και η Μαρίνα συνεχώς καυγαδίζουν, και η κατάσταση χειροτερεύει με την επιστροφή της Αντιγόνης, η οποία διεκδικεί την κηδεμονία της Αγγελικής, βιολογικής της κόρης.

Αυτό δημιουργεί σοβαρές εντάσεις στη σχέση τους, οδηγώντας σε έναν προσωρινό χωρισμό. Παράλληλα, η σχέση της Αναστασίας και του Αποστόλη διαλύεται όταν η Παυλίνα (Χαριτίνη Ηλιάδου) εισέρχεται στη ζωή του Αποστόλη. Η Παυλίνα, εργαζόμενη στο spa της Ισμήνης, γοητεύει γρήγορα τον Αποστόλη, και ο αρραβώνας του με την Αναστασία λήγει οριστικά. Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος και η Αφροδίτη αποφασίζουν να χωρίσουν μετά από ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η σχέση τους βρίσκεται σε κρίση, με καμία από τις δύο πλευρές να μην είναι βέβαιη για το μέλλον τους. Η Αφροδίτη, μάλιστα, φαίνεται να έλκεται από τον Μιχάλη Χατζή, γεγονός που ίσως οδηγήσει σε ένα νέο ειδύλλιο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ