Η Γη της Ελιάς – Χαροπαλεύει την εντατική ο Φίλιππος

Η Γη της Ελιάς – Το επόμενο επεισόδιο φέρνει δραματικές εξελίξεις για την οικογένεια Στεφανέα. Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μονάδα νοσοκομείου, καθώς αντιμετωπίζει τραυματισμό από προηγούμενη επίθεση. Ο Σωτήρης, παρόλο που έχει αποτύχει να τον σκοτώσει προηγουμένως, σχεδιάζει να επιχειρήσει ξανά.

Η Γη της Ελιάς – Χαροπαλεύει την εντατική ο Φίλιππος

Καθώς ο Σωτήρης προετοιμάζεται να επιτεθεί στον Φίλιππο, ο Μιλτιάδης τον εμποδίζει. Ενώ ο Φίλιππος δεν γνωρίζει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει, ο Μιλτιάδης αντιλαμβάνεται τι σχεδιάζει ο Σωτήρης και προσπαθεί να τον σταματήσει. Στη συνέχεια, αποκαλύπτει τα σχέδια του Σωτήρης στην Χάιδω, η οποία κατανοεί ότι πλησιάζει η στιγμή της εκδίκησης της οικογένειας Βαφέα εναντίον του γιου της.

Ο Σωτήρης, παρά την αποτυχημένη απόπειρά του, δεν εγκαταλείπει τις προθέσεις του και ετοιμάζει μια νέα επίθεση. Καθώς ο Μιλτιάδης συνειδητοποιεί τι προετοιμάζει ο Σωτήρης και έχει διαφωνήσει με τις ενέργειές του, προσπαθεί να αποτρέψει την τραγωδία. Στο μεταξύ, η Χάιδω κατανοεί την επερχόμενη καταστροφή και αναλαμβάνει δράση. Αφού παίρνει ένα όπλο, τρέχει να προλάβει το κακό. Όταν φτάνει, ο Σωτήρης έχει ήδη πυροβολήσει τον Φίλιππο, και η Χάιδω εκτελεί τον Σωτήρη.

Ο Φίλιππος μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου δίνει μάχη για τη ζωή του. Εν τω μεταξύ, η Βασιλική είναι συντετριμμένη από τα νέα γεγονότα, ενώ ο Κουράκος προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με το μακελειό και καλεί τον Μιλτιάδη για κατάθεση. Ωστόσο, ο Μιλτιάδης δεν λέει όλη την αλήθεια, όπως είχε συμφωνήσει με τη Χάιδω. Εν τω μεταξύ, η Χάιδω κρατείται, και ο Λυκούργος αμέσως τρέχει στο νοσοκομείο όταν μαθαίνει τα νέα. Καθώς η Χάιδω του εξιστορεί τα γεγονότα, ο Λυκούργος υποψιάζεται ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα πίσω από όσα του είπαν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ