Η Γη Της Ελιάς – Χάιδω – Βασιλική γίνονται εχθροί

Η Γη Της Ελιάς – Καταιγιστικές εξελίξεις προβλέπονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η Χάιδω θα εμπλακεί σε έναν άσχημο καβγά με τη Βασιλική, παρά την αγάπη που τις ενώνει.

Η Γη Της Ελιάς – Χάιδω – Βασιλική γίνονται εχθροί

Ο Φίλιππος και η Βασιλική δεν θα έχουν ευτυχές τέλος, καθώς ο πρώτος θα δολοφονηθεί απο αντίποινα από την οικογένεια Βαφέα για τις πράξεις που διέπραξε η Χάιδω στο παρελθόν. Τον κύκλο των εκδικήσεων που άνοιξε με τον θάνατο της αδερφής του Στέλλας δεν έχει ακόμα κλείσει, και αυτό θα φανεί με τις ενέργειες της Χάιδως. Ο φόνος του Φίλιππου είναι αναπόφευκτος για να εκπληρωθεί η εκδίκηση. Η Βασιλική θρηνεί την απώλεια, ενώ και η Χάιδω διανύει δύσκολες στιγμές.

Όμως, η πρώτη θα ανακτήσει γρήγορα τη χαμένη της ζωή. Ένα βράδυ, ο Μιλτιάδης αποκαλύπτει τα συναισθήματά του στην Βασιλική, η οποία ανταποκρίνεται θερμά. Ωστόσο, και οι δύο θα αντιμετωπίσουν αντιδράσεις, καθώς η Χάιδω δυσκολεύεται να δεχτεί το γεγονός ότι η Βασιλική βρήκε καινούργιο σύντροφο τόσο γρήγορα μετά τον θάνατο του Φίλιππου. Έτσι, οι δύο γυναίκες θα γίνουν εχθροί, δημιουργώντας νέες εντάσεις στη σειρά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ