Η Γη της Ελιάς – Χάιδω – Λουκία πιάνονται μαλλί με μαλλί

Η Γη της Ελιάς – Ανατροπές στην πλοκή της σειράς αναμένονται στα επόμενα επεισόδια, καθώς ο Λυκούργος θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια γυναίκα από το παρελθόν του, δίνοντας νέα διάσταση στην εξέλιξη της ιστορίας. Η Λουκία, μια 45χρονη γυναίκα από τη Μάνη, αποφασίζει να επιστρέψει στην Αρεόπολη μετά τον χωρισμό της από τον ναυτικό σύζυγό της, με σκοπό να βρει έναν νέο σύντροφο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Η Γη της Ελιάς – Χάιδω – Λουκία πιάνονται μαλλί με μαλλί

Ενώ η Λουκία γνωρίζει τον Λυκούργο από το παρελθόν τους και ανακαλύπτει ότι κι αυτός είναι χωρισμένος, αποφασίζει να τον πλησιάσει, διεκδικώντας το ενδιαφέρον του. Ωστόσο, όπως εξελίσσεται η σειρά, ο Λυκούργος δεν είναι έτοιμος για μια νέα σχέση, καθώς ο χωρισμός του με τη Χάιδω είναι πρόσφατος και τα συναισθήματά του για εκείνη παραμένουν ισχυρά. Έτσι, προσπαθεί να διατηρήσει τη σχέση του με τη Λουκία σε ένα φιλικό επίπεδο, ενώ αυτή επιθυμεί κάτι περισσότερο.

Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια των ημερών που εξελίσσεται ο διαζύγιο μεταξύ του Λυκούργου και της Χάιδως, η ίδια η Χάιδω γίνεται έξαλλη παρατηρώντας την προσέγγιση της Λουκίας προς τον Λυκούργο. Αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα της απώλειας του πρώην συζύγου της, η Χάιδω αρχίζει ανοικτά να διεκδικεί τον Λυκούργο, διακινδυνεύοντας να δημιουργήσει έναν ανταγωνιστικό τριγωνικό έρωτα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ