Η γη της Ελιάς – Αυτός είναι το τσιράκι του Δημοσθένη

Η γη της Ελιάς – Η αποκάλυψη ότι ο Βαγιάκος λειτουργεί ως πληροφοριοδότης του Δημοσθένη σκάει σαν βόμβα. Ο Δημοσθένης, γνωστός για τις εγκληματικές του ενέργειες, έχει πάντοτε το προβάδισμα έναντι της αστυνομίας, διαφεύγοντας κάθε φορά τη σύλληψη. Τώρα, αποκαλύπτεται ότι ο Βαγιάκος είναι το άτομο που ενημερώνει εκ των προτέρων τον Δημοσθένη, ενεργώντας ως τσιράκι του.

Η γη της Ελιάς – Αυτός είναι το τσιράκι του Δημοσθένη

Η αλήθεια αποκαλύπτεται όταν ο Κουράκος εκνευρίζεται αφόρητα, καθώς μια πληροφορία που του είχε δοθεί σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών αποδεικνύεται αβάσιμη. Αυτό που δεν γνωρίζει ο Κουράκος είναι ότι πίσω από την εσφαλμένη πληροφόρηση βρίσκεται ο Βαγιάκος, ο οποίος έχει επικοινωνήσει εγκαίρως με τον Δημοσθένη, παρέχοντάς του πληροφορίες για να αποφύγει τη σύλληψη.

Η συνεργασία αυτή ανάμεσα στον Βαγιάκο και τον Δημοσθένη αποτελεί ένα σοκ για την αστυνομία, αφού αποκαλύπτει τον βαθμό διαφθοράς και προδοσίας που μπορεί να υπάρχει στις τάξεις της. Η πληροφόρηση που έδινε ο Βαγιάκος στον Δημοσθένη επέτρεπε στον τελευταίο να παραμένει πάντα ένα βήμα μπροστά και να κάνει ανενόχλητος τις δουλείες του.

Ο Κουράκος, ανυποψίαστος μέχρι πρότινος, βλέπει τώρα τα πάντα με διαφορετικό μάτι. Η ανατροπή αυτή φέρνει νέα δεδομένα στην υπόθεση του Δημοσθένη και εγείρει αμέτρητα ερωτήματα για το πώς θα προχωρήσουν πλέον οι έρευνες. Το αποκαλυπτικό στοιχείο της σχέσης Βαγιάκου-Δημοσθένη ίσως αποτελέσει το κλειδί για την εξιχνίαση των εγκληματικών δράσεων και τη σύλληψη του Δημοσθένη, αλλά και για την κατανόηση του βαθμού διαφθοράς που μπορεί να κρύβεται μέσα στα σώματα ασφαλείας.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h gh ths eliash gh tis eliasmega tvspoiler η γη της ελιάςΓη της Ελιάςγη της ελιας 3ος κύκλοςΓη της Ελιάς Spoilerγη τησ ελιασ trailerΓη της Ελιάς εξελίξειςγη τησ ελιασ επεισόδιαγη της ελιας τρειλερΗ Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ Γη της Ελιάς spoilerη γη της ελιάς trailerΗ Γη της Ελιάς Β' κύκλοςΗ Γη της Ελιάς γ κύκλοςΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη της Ελιάς επεισόδιοΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαη γη της ελιας ηθοποιοιη γη της ελιάς σημεραη γη της ελιας τρειλερτρειλερ γη τησ ελιασ