Η Γη Της Ελιάς – Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στη σειρά

Η Γη Της Ελιάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, αναμένονται συναρπαστικές εξελίξεις καθώς μια νέα γυναίκα εισβάλλει στη ζωή του Κουράκου.

Η Γη Της Ελιάς – Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στη σειρά

Ο αστυνόμος βιώνει ακόμη μια απογοητευτική εμπειρία στον τομέα του έρωτα, καθώς η Δήμητρα τον εγκατέλειψε, δίνοντας προτεραιότητα στην καριέρα της και αποδεχόμενη μια πρόταση για την Αμερική. Η απόφασή της να φύγει άφησε τον Κουράκο σε βαθιά απογοήτευση και ψυχολογική ανασφάλεια. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, αποδέχεται την κατάσταση και αποφασίζει να προχωρήσει στη ζωή του.

Μία νύχτα, μόνος του σε ένα μπαρ, γνωρίζει μια νέα γυναίκα, την Έφη. Αυτή του ζητά να της δείξει την Μάνη, μια πρόταση που δέχεται με ενδιαφέρον. Αναμένεται να δούμε αν η Έφη και ο Κουράκος θα αποτελέσουν το νέο ζευγάρι της Μάνης, ή αν ο Κουράκος θα βρει τελικά τον έρωτα σε άλλο πρόσωπο. Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά αναμένονται να κρατήσουν τους θεατές σε αγωνία.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ