Η Γη της Ελιάς – Αυτό είναι το νέο καθηλωτικό τρέιλερ του 4ου κύκλου

Η Γη της Ελιάς – Το Mega παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για τον τέταρτο κύκλο της σειράς “Η γη της ελιάς” το βράδυ της Παρασκευής 26/7, γεμάτο μικρά spoiler από τα νέα επεισόδια. Η σειρά επιστρέφει στα τέλη Σεπτεμβρίου με πολλούς νέους ηθοποιούς.

Η Γη της Ελιάς – Αυτό είναι το νέο καθηλωτικό τρέιλερ του 4ου κύκλου

Στο τρέιλερ, η Αμαλία πληρώνει τον εμπρηστή των σπιτιών της Αθηνάς και του Ισίδωρου, λέγοντάς του ότι «κάψατε άνθρωπο». Εμφανίζεται και ιατροδικαστικός σάκος με θύμα της φωτιάς, ενώ αμέσως μετά ο Κουράκος ξεκινάει έρευνα για εμπρησμό, μετά από δήλωση του Ισίδωρου. Η Αριάδνη αφήνει πίσω της τον Χρήστο και ζει νύχτες πάθους με τον Κουράκο. Παράλληλα, η Νάνσυ περνάει μια νύχτα πάθους, με τον άντρα να μοιάζει στον Μάνο.

Ο Μιχάλης Χατζής (Στέφανος Μιχάηλ) απειλεί τον Δημοσθένη ότι γνωρίζει πολλά, και μαζί του εμφανίζεται η αρραβωνιαστικιά του, Νόρα (Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου), που σχεδιάζει την απαγωγή της Ειρήνης για λύτρα. Ένας νέος παπάς (Θανάσης Βισκαδουράκης) φτάνει στην Αρεόπολη και οι κάτοικοι τον υποδέχονται με χαρά. Η γραμματέας του Κωνσταντίνου προσπαθεί να τον διεκδικήσει μέσα στο σπίτι του, ενώ η Βασιλική δείχνει ενδιαφέρον για τον Μιλτιάδη, βλέποντάς τον αγκαλιά με τη μικρή Στελλίτσα.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ