Η Γη Της Ελιάς – Αυτό είναι το Ανατρεπτικό Φινάλε του 3ου κύκλου

Η Γη Της Ελιάς – Σε λίγες μέρες, η σειρά του MEGA, ολοκληρώνει την τρίτη της σεζόν με το τελευταίο επεισόδιο να αναμένεται άκρως ανατρεπτικό. Την Πέμπτη, στις 27 Ιουνίου, η σειρά ρίχνει αυλαία και ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο.

Η Γη Της Ελιάς – Αυτό είναι το Ανατρεπτικό Φινάλε του 3ου κύκλου

Μέχρι το φινάλε, οι δραματικές εξελίξεις, οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις θα κυριαρχήσουν, με το τελευταίο επεισόδιο να κλείνει με τον γάμο του Τζον και της Αθηνάς. Ο γάμος τους θα φέρει τα πάνω κάτω, καθώς η Αμαλία, μόλις μάθει για την κατάθεση διαζυγίου του Ισίδωρου, θα κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί την Αθηνά και να καταστρέψει τον γάμο και την ευτυχία της, αφού την θεωρεί υπαίτια. Δύο ακραία γεγονότα θα αναγκάσουν τους ήρωες της Μάνης να αναθεωρήσουν πολλά.

Το βιβλίο της Μαρίας θα κυκλοφορήσει και ο Κουράκος θα βρει τον έρωτα στα μάτια της Νάνσυς, της κόρης του Τζον. Η δράση, οι έντονες στιγμές και οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των θεατών αμείωτο μέχρι το τέλος. Με τις σχέσεις των χαρακτήρων να δοκιμάζονται και τις αποκαλύψεις να ανατρέπουν τα δεδομένα, η σειρά προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη σεζόν, αφήνοντας μας σε αγωνία.

Η σειρά θα επανέλθει τον Σεπτέμβριο, υποσχόμενη ακόμα περισσότερες δραματικές εξελίξεις και συγκινήσεις. Με τον γάμο του Τζον και της Αθηνάς να αποτελεί το αποκορύφωμα της σεζόν, οι σεναριογράφοι της σειράς προετοιμάζουν ένα φινάλε που θα καθηλώσει τους θεατές και θα τους κάνει να περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη σεζόν.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Γη της ΕλιάςΗ Γη της Ελιάς megaΗ γη της ελιάς αυριοΗ Γη Της Ελιάς εξελιξειςΗ Γη της Ελιάς επεισόδιαΗ Γη Της Ελιάς επόμενα επεισόδιαΗ γη της ελιάς περιλήψειςη γη της ελιάς σημεραΗ γη της ελιάς τι θα δούμεη γη της ελιας τρειλερ